VRH PRIČA: Crvena zvezda ima futsal tim, igraće utakmice na Novom Beogradu u Hali sportova
Foto: Drustvene Mreže

Delije u transu

VRH PRIČA: Crvena zvezda ima futsal tim, igraće utakmice na Novom Beogradu u Hali sportova

Fudbal -

KMF Srpska postigao sporazum sa FK Crvena zvezda, zvanična promocija 20. juna u Medija centru na Marakani

Crvena zvezda će od sledeće sezone imati futsal klub koji će se takmičiti u najjačem rangu domaćeg takmičenja.

KMF Srpska i FK Crvena zvezda postigli su sporazum o strateškom partnerstvu.

foto: Drustvene Mreže

- Poštovani, obaveštavamo Vas da je došlo do dogovaranja strateškog partnerstva izeđu FK Crvena zvezda i KMF Srpska. Duži vremenski period postoji odlična saradnja kako sa ljudima koji se nalaze u Upravnom odboru i FK Crvena zvezda i SD Crvena zvezda tako i sa navijačima FK Crvena zvezda. Fudbalski klub i Sportsko društvo Crvena zvezda mnogo puta su nam izašli u susret i pomagali nam u funkcionisanju našeg KMF. Sarađujući odgovorni iz Crvene zvezde su prepoznali dobru organizaciju, marljiv rad, požrtvovanost i posvećenost futsalu i sportu i podizanje saradnje na najviši nivo je samo logičan nastavak. Za nas ovaj dogovor predstavlja ogrman uspeh i nagrada za naš dosadašnji rad. Ne sumnjamo da ćemo sada postati jedan od najbolje organizovanih klubova u Srbiji poput Ekonomca iz Kragujevca koji je zasigurno na nivou najbolje organizovanih evropskih ekipa. Ovo će nam samo dati vetar u leđa da još marljivije i predanije radimo i da stanemo rame uz rame sa najboljim evropskim futsal klubovima, stoji u saopštenju KMF Srpska.

Futsal je posle evropskog prvenstva održanog u Srbiji, a na kojem je naša reprezentacija osvojila četvrto mesto, u ekspanziji u zemlji. Osniva se veliki broj klubova, a sada je i jedan prepoznatljiv brend poput Crvene zvezde odlučio da se pridruži ovom atraktivnom sportu. Očekuje se da će i navijači Crvene zvezde koji dolaze u velikom broju na utakmice svojih klubova, podržati ovu sjajnu akciju.

foto: Drustvene Mreže

Futsal tim crveno-belih će mečeve kao domaćin igrati na Novom Beogradu u nekadašnjoj Hali Sportova, koji danas nosi naziv košarkaške legende Rajka Žeravice.

Zvanična promocija kluba održaće se 20. juna u prostorijama Medija centra FK Crvena zvezda.

Kurir sport A. R.

Foto Društvene mreže

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track