Najnovije vesti

SA KOKEZOM NIKO I NIŠTA NE MOŽE DA ME POSVAĐA Krstajić progovorio uoči smene: Opet bih izveo 3-5-2 u Ukrajini!
Foto: Dado Đilas

DOSTOJANSTVENO PRIHVATIO SMENU

SA KOKEZOM NIKO I NIŠTA NE MOŽE DA ME POSVAĐA Krstajić progovorio uoči smene: Opet bih izveo 3-5-2 u Ukrajini!

Fudbal

Odbor za hitna pitanja FSS sastaje se u 14 časova i doneće odluku o tome da li Mladen Krstajić napušta mesto selektora ili ostaje na kormilu "Orlova". 

Mladen Krstajić je, po svemu sudeći, završio svoj mandat na klupi reprezentacije Srbije. Posle debakla u Ukrajini i poraza Orlova od 5:0, pobeda nad slabašnom Litvanijom nekoliko dana kasnije teško da će odobrovoljiti čelnike FSS da mu daju novu šansu, jer je mnoge već "prokockao".

foto: Starsport©

"Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti sa moje strane. Nikakvih problema nema, sa Salavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moiju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe posle mene, kadgod: sutra ili za godinu-dve, hoću da mu pomognem sve što me upita. Moj odnos sa Slavišom Kokezom i Fudbalskim savezom Srbije niko ne moće da poremeti", naglasio je Mladen Krstajić u intervjuu za Sportski žurnal. 

foto: Dado Đilas

"Poštovaću svaku odluku! Ako ostanem, nastaviću da radim najbolje što znam i mogu, ako me smene, podržaću reprezentaciju kako i kad nisam bio selektor. I ako ne budem selektor, doći ću privatno u Luksemburg da gledam utakmicu reprezentacije", rekao je još uvek aktuelni slektor Srbije i naglasio da je studiozno analizirao Ukrajince i da bi ponovo izveo identičnu formaciju, iako mnogi smatraju da je to bila taktička katastrofa koja je rezultirala porazom od 5:0 u Lavovu.

 

"I sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili, razgovarao sam sa igračima oko svega, prihvatili su", rekao je Krstajić.

 

 

 

kurir.rs / Sportski žurnal

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...