Najnovije vesti

PRAVAC AUSTRIJA: Zvezda odradila poslednji trening na Zlatiboru (VIDEO)
Foto: Crvenazvezdafk.com

kraj prve faze

PRAVAC AUSTRIJA: Zvezda odradila poslednji trening na Zlatiboru (VIDEO)

Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde jutros su odradili poslednji trening u prvoj fazi priprema na Zlatiboru.

Izabranici Vladana Milojevića istrčali su na teren u 8.30, gde su odradili kraći trening pred povratak u Beograd. Izuzetno naporan rad na Zlatiboru je iza fudbalera šampiona Srbije koji su imali po dva treninga na dan jer je fokus bio na fizičkoj pripremi.

 

Ekipa se danas vraća za Beograd gde je očekuje dan odmora, a potom u ponedeljak polazak na drugi deo priprema u Vindišgarsten. Štoper crveno-belih Nemanja Milunović osvrnuo se na urađeno u prvoj fazi priprema.

 

- Nisu se ove pripreme razlikovale od drugih, svaki početak je težak. Nismo imali dugu pauzu, samo dve nedelje odmora od kraja sezone do polaska na Zlatibor, ali i pored toga smo orni za rad. Bazične pripreme koje su nam najbitnije zbog fizičke spreme smo uradili odlično, šef je zadovoljan, tako da i mi moramo biti zadovoljni svojim radom - rekao je Milunović i nastavio:

 

- Uvek na pripremama imamo ritam od dva treninga na dan, ili trening i utakmicu, tako da nam ovi nije strano.

 

- Provešćemo dan sa svojim porodicama i prijateljima i svi se tome radujemo. Odmah posle krećemo put Austrije gde ćemo boraviti 15 dana. Te pripreme će se razlikovati od rada na Zlatiboru jer ćemo imati i utakmice, što je za nas igrače mnogo lakše.

 


Novajlija Radovan Pankov odlično se uklopio u ekipu.

 

- Svi igrači su ga lepo prihvatili, kao i svakog drugog ko dođe u Zvezdu. Mislim da se već uklopio i u sistem igre i radi dobro. Sačekaćemo utakmicu za pravu ocenu, ali on je bez sumnje kvalitetan i dobar igrač - rekao je Milunović.

 

Superliga Srbije startuje 20. jula, a Crvena zvezda prvu utakmicu odigraće na svom terenu.

 

- Ispratio sam raspored prvenstva, ali kao što već svi znaju gledamo samo našu igru, nije nam bitan protivnik, uvek očekujemo pobedu - poručio je Milunović.

 

Kurir sport 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...