SA TIM ČOVEK NE BIH SEO NI ZA ISTI STO! Mateja Kežman progovorio o Sergejevom transferu: Očekujte najveći transfer u istoriji!
Foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea, Marina Lopičić

op!

SA TIM ČOVEK NE BIH SEO NI ZA ISTI STO! Mateja Kežman progovorio o Sergejevom transferu: Očekujte najveći transfer u istoriji!

Fudbal -

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje, a sada poznati fudbalski menadžer Mateja Kežman demantovao je da je imao sasatanak sa Faljijem Ramadanijem i Leonardom u vezi sa transferom Sergeja Milinkovića Savića u Pariz Sen Žermen.

Vezista Lacija je prema pisanju francuskih medija bio blizu prelaska u redove "svetaca", ali je Kežman u razgovoru za Mocart sport to demantovao.

- Sa Ramadanijem nikad nisam, niti ću raditi. Da sednemo za isti sto – nema šanse. To mora da se raščisti, da svima bude jasno. Ne želim da se moje ime dovodi u kontekst sa tim čovekom. Ne poslujem sa njim. Nažalost, živimo u vremenu gde je dovoljno da jedan novinar nešto napiše u pariskom mediju, a da onda cela Evropa to prenese. Samo da se zna, nije istina - rekao je Kežman za ovaj portal.

On je naveo da sa Brazilcem Leonardom ima odlične odnose, ali da nije bilo zvaničnog interesovanja za Milinkovića Savića navodeći da je ovog leta mnogo realnije da njegov klijent promeni klub.

- Postoji interesovanje Juventusa, mada je torinski klub samo jedan od onih koji žele Sergeja. Još dva, tri su u igri. Tek je sredina juna, kreću polako pregovori, važno je da ga Klaudio Lotito poštuje, da se igrač dobro oseća u Laciju i da je zvanično najbolji vezista Serije A za minulu sezonu - objasnio je nekadašnji centarfor Partizana.

Kežman je istakao da će ovog leta Sergej nadmašiti transfer Luke Jovića u Real Madrid.

- Čeka nas dugo leto. Suština je da je za Milinkovića Savića interesovanje veliko, makar kao lane, ali su cifre normalnije u odnosu na prethodnu godinu. Lacio traži to što traži, ali je razumniji. Mogu samo da kažem da su cifre veće od trenutno najvrednijeg transfera u srpskom fudbalu - naveo je poznati menadžer.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track