Najnovije vesti

BRUŠENJE FORME SE NASTAVLJA U AUSTRIJI: Fudbaleri Crvene zvezde otputovali za Vindišgarsten
Foto: Crvenazvezdafk.com

PRIPREME

BRUŠENJE FORME SE NASTAVLJA U AUSTRIJI: Fudbaleri Crvene zvezde otputovali za Vindišgarsten

Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde, nakon završene prve faze priprema na Zlatiboru i dana odmora u Beogradu, krenuli su u austrijski Vindišgarsten, gde će odraditi drugi deo priprema.

Crveno-bela ekspedicija Drugu fazu priprema obaviće u Vindišgarsten, a tu će boraviti do 2. jula za kada je zakazan povratak za glavni grad Srbije.

 

Na spisku putnika našlo se 26 imena: Zoran Popović, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, El Fardu Ben, Marko Marin, Erik Jirka, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Radovan Pankov, Nikola Krstović, Jug Stanojev, Željko Gavrić, Marko Konatar i Aleksandar Stanković.

 

Čuvar mreže Milan Borjan ima obaveze sa kanadskom reprezentacjom, a sa mladom reprezentacijom Srbije su Srđan Babić i Milan Gajić. Dejan Meleg, Dejan Vidić i Srefan Hajdin ostali su u Beogradu i radiće sa pomoćnim trenerom Ivicom Momčilovićem. U Beogradu je ostao i Lorenco Ebisilio, a očekuje se da se on vrlo brzo priključi ekipi.

 

Crvena zvezda će na pripremama u Austriji odigrati i pet prijateljskih utakmica.

 

kurir.rs / kurir sport 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...