MITAR MRKELA O PROPALOM TRANSFERU PAVKOVA U KINU: Milan je Zvezdin igrač! Stav je da ako dođe dobra ponuda može da ide
Foto: Starsport©

NIŠTA OD ĐANGSUA

MITAR MRKELA O PROPALOM TRANSFERU PAVKOVA U KINU: Milan je Zvezdin igrač! Stav je da ako dođe dobra ponuda može da ide

Fudbal -

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela potvrdio je izveštačima iz Austrije da je propao transfer Milana Pavkova u kineski Đangsu.

Za Kurir iz Austrije - Aleksandar Radonić

Tako su crveno-beli ostali bez planirana 3.000.000 evra, ali to neće usporiti transfer Portugalca Tomanea koji u nekoliko narednih dana treba da potpiše ugovor sa šampionom Srbije.

Kao grom iz vedra neba u sredu uveče, oko ponoći stigla je vest da Milan Pavkov ipak neće potpisati ugovor sa kineskim Đangsuom. - Još je sve sveže, ono što se zna je da Pavkov nije dogovorio lične uslove. Nisam pričao sa njim, tako da ne znam sve detalje - rekao je Mitar Mrkela.

Crvena zvezda je htela da prodajom Pavkova oslobodi mesto u napadu za Portugalca Tomanea. - To ne povlači ništa u vezi sa Tomaneom. On je bio neko koga smo hteli. I da Pavkov nije otišao u Kinu mi bismo ga doveli. Jednostavno za takvog igrača nismo smeli da čekamo i morali smo na vreme da odreagujemo.

propao transfer pavkova
propao transfer pavkovafoto: FK Crvena zvezda

Transfer je trebalo da bude završen, međutim Portugalci su bili neažurni što se tiče papirologije - Radi se o tome da nije sve bilo onako kako je Zvezda htela, ali.. Očekivao sam da se to završi. Čekamo još papire.

Milan Pavkov bi danas ili sutra trebalo da se vrati iz Kine. Međutim, neće ići u Austriju, već će ekipu sačekati u Beogradu - Pavkov je Zvezdin igrač! Stav je da ako dođe dobra ponuda može da ide.

Proteklih dana pominjao se dolazak Nemanje Pejčinovića, kao i Brazilaca Natanaela i Žandera. - Štopera ne tražimo, levog beka da - objasnio je Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde.

kurir.rs / A. Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track