TRENER JUVENTUSA POPUŠI 60 CIGARETA DNEVNO: Mauricio Sari je težak nikotinski zavisnik, a njegovi komentari o poroku su URNEBESNI (VIDEO)
Foto: AP

poročan

TRENER JUVENTUSA POPUŠI 60 CIGARETA DNEVNO: Mauricio Sari je težak nikotinski zavisnik, a njegovi komentari o poroku su URNEBESNI (VIDEO)

Fudbal -

Nakon što je Mauricio Sari promovisan kao novi trener Juventusa krenule su priče o njegovom velikom poroku.

Italijan je poznat kao najveći pušač u fudbalu, a šokantno je da svakodnevno popiši barem tri kutije cigareta.

- Na dan popušim 60 cigareta, verovatno je to koja previše - rekao je Sari.

- Za vreme utakmice ne osećam nikakvu posebnu potrebu da zapalim, ali čim završi, cigareta je obavezna - kaže Sari koji zbog ove navike ne oseća apsolutno nikakve zdravstvene tegobe.

- Leđa su me mučila nekoliko sedmica, ali sad se osećam puno bolje.

foto: AP

Pitanje je kako će Juventus rešiti njegovu potrebu za cigaretama. U Čelsiju je tokom 90 minuta žvakao filtere cigareta, a odmah nakon utakmice, a pre odlaska na obavezne konferencije za medije pripalio cigaretu. Na Stamford Bridžu su mu hteli izgraditi prostor za pušenje, ali ideja se nikada nije realizovala jer je na stadionima u Engleskoj pušenje strogo zabranjeno.

U Torinu je slična situacija. Na stadionu se ne sme pušiti. Zapaliti se može samo u posebno dizajniranim zonama za pušače. Ali, teško da će jedna takva zona biti izgrađena odmah uz teren.

Kolumbija je ostavila možda i najbolji utisak u dosadašnjem toku Kopa Amerika, a da bi potvrdila da je ozbiljan kandidat za titulu, večeras od 01.00 moraće da pobedi aktuelnog šampiona Čile u četvrtfinalu. Kvota na Kafeterose je 2,25, a na Čileance 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolumbija - Čile.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track