DVE GODINE NA MARAKANI: Brazilac Žander peto Zvezdino pojačanje (VIDEO)
Foto: Crvenazvezdafk.com

za napad na ligu šampiona

DVE GODINE NA MARAKANI: Brazilac Žander peto Zvezdino pojačanje (VIDEO)

Fudbal -

Crvena zvezda dobila je novo, peto letnje pojačanje – Brazilca Žandera.

Levi bek potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Iskusni fudbaler izneo je prve impresije po dolasku u klub.

- Jako sam srećan i zadovoljan što imam čast da budem deo Zvezde, kluba sa velikom tradicijom i istorijom iza sebe. Zahvaljujem se ljudima iz uprave, kao i treneru i celom stručnom štabu što su mi ukazali poverenje da budem deo Zvezde i nadam se da ću to opravdati na terenu – rekao je Žander.

Zvezdina odbrana važi za neprobojan bedem.

- Neću sigurno biti pod pritiskom, imam već 30 godina i dovoljno iskustva iza sebe. Svaki fudbaler voli da igra u pobedničkom timu koji ima mnogo uspeha iza sebe, koji igra napadački i dominira. Verujem u sebe u svakom trenutku, a verujem i u Crvenu zvedu.

U prethodnom periodu Žander je pratio utakmice Crvene zvezde.

-Nisam imao mnogo prilike ranije da pratim Zvezdine utakmice, a iskreno nisam mogao ni da sanjam da ću biti u ovako velikom klubu. Kako je počelo da se priča o mom transferu u Zvezdu počeo sam sve više da pratim utakmice, gledao sam Ligu šampiona, čitao na internetu o istoriji i drago mi je što sam deo kluba.

Imao je novi Zvezdin bek poruku i za navijače.

- Želim da se zahvalim svim navijačima koji su mi poslali mnogo poruka podrške. Nadam se da ću im, sa svojim saigračima, doneti mnogo radosti i da ću doprineti osvajanju titule u narednoj sezoni – poručio je Žander.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track