LUDA CRVENO-BELA ŽURKA: Zvezdaši cepali nekadašnjeg saigrača, pa slavili rođenje Nastasje do kasno u noć (FOTO)
Foto: Kurir

SREĆNI TATA

LUDA CRVENO-BELA ŽURKA: Zvezdaši cepali nekadašnjeg saigrača, pa slavili rođenje Nastasje do kasno u noć (FOTO)

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikoslav Bjegović bio je najsrećniji čovek na svetu na Vidovdan. Bjegović (52) je postao otac, a supruga Nataša (35) rodila mu je preslatku ćerku Nastasiju.

„I supruzi i meni je početno slovo imena 'N', pa nismo hteli da nam se dete razlikuje“, uz široki osmeh priča Bjegović. Porođaj je protekao u najboljem redu, pa su i majka i ćerka posle samo dva dana u bolnici stigle kući.

„Nastasja danju spava, a noću je aktivna“, kaže presrećni tata i konstatuje: „To su slatke muke“.

Nikoslav i Nataša Maksimović su 2017. brakom krunisali devetogodišnju vezu, a sada su postali roditelji, što je bivši fudbaler znao da proslavi. U pozantom prestoničkom klubu okupio se veliki broj prijatelja i članova porodice. Redom su gosti stizali i, kako dolikuje prema starom srpskom običaju, cepali košulju srećnom tati. Bjegović se nije bunio. Naprotiv. Nije skidao osmeh s lica, a bele košulje je neprestano menjao.

Među gostima su se našli i njegovi saigrači iz vremena kada je igrao za Zvezdu. Proslavu su, između ostalih, uveličali i Perica Ognjenovića i Ivan Duduć sa suprugama.

Kao nekad po terenu, fudbalski virtouzi plesali su na podijumu podigavši temperaturu na maksimum u, ionako, vreloj noći. Veselje je potrajalo do kasno u noć... Inače, Nikoslav Bjegović spada u red malobrojnih fudbalera koji su bili članovi oba „večita rivala“. Sa crno-belima nije imao sreće, jer kada je 1989. stigao iz Zemuna, zadesila ga je povreda na treningu, posle čega je usledila duga pauza. Epizode u Kragujevcu, Palilulcu i Obrenovcu poslužile su mu za povratak na „veliku scenu“, a preko OFK Beograda i Vojvodine došao je do Zvezde 1997. Početkom 21. veka otisnuo se u inostranstvo, gde je igrao za kineski Peking Guan i švajcarski Lucern. Tačku na uspešnu karijeru stavio je 2002.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track