Najnovije vesti

KOKEZA I BJEKOVIĆ U VRANJU: Dinamo dobija novi stadion! Gradnja počinje ove godine
Foto: Dinamo Vranje

SJAJNE VESTI SA JUGA SRBIJE

KOKEZA I BJEKOVIĆ U VRANJU: Dinamo dobija novi stadion! Gradnja počinje ove godine

Fudbal

Dinamo dobija novi stadion u saradnji Vlade Republike Srbije, grada i FS Srbije, saopštio je klub iz Vranja:

"Veliko nam je zadovoljstvo da obavestimo fudbalsku i sportsku javnost da će Dinamo dobiti novi stadion", kaže se u saopštenju Vranjanaca.

 

To je danas vranjanskom prvoligašu zvanično potvrđeno na sastanku u zgradi gradske uprave Vranja na kojem su bili gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović, predsednik Dinama Dragan Antić uz uvažene goste iz FS Srbije, predsednika Slavišu Kokezu i potpredsednika Nenada Bjekovića.

 

foto: Dinamo Vranje

 

Početak radova predviđen je za kraj ove godine.

 

Stadion će imati kapacitet od 8.000 mesta uz neophodne standarde Uefa za ovu vrstu objekta sto znači da će i u ovom delu Srbije u bliskoj budućnosti moći da se igraju i organizuju evropske utakmice.

 

foto: Dinamo Vranje

 

"Grad Vranje i Dinamo su posebno zahvalni Ministarstvu privrede i FS Srbije na pomoći i značajnom delu sredstava koje će odvojiti za ovaj projekat koji ce biti od velikog značaja za fudbal na jugu Srbije i dodatni motiv za Dinamo da povrati status superligaša", dodaju Vranjanci.

 

foto: Dinamo Vranje

 

Posetu Vranju Kokeza i Bjeković su iskoristili i da obiđu postojeći stadion Dinama, kao i lokaciju gde će se graditi novi objekat.

 

(Dinamo Vranje)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...