SERGEJ VEĆ JUNAJTEDOV: Šesti Srbin na Old Trafordu za 80 miliona evra!
Foto: Profimedia

Uskoro

SERGEJ VEĆ JUNAJTEDOV: Šesti Srbin na Old Trafordu za 80 miliona evra!

Fudbal -

Mediji na Ostrvu već predstavili devojku Milinković-Savića, Nataliju Ilić, dok su ga navijači Mančestera već obukli u voljeni dres.

Sergej Milinković-Savić u Mančester junajtedu! Sve je bliži taj dan!

Nekoliko veoma pouzdanih izvora u Engleskoj i Italiji izašlo je u medije i na društvene mreže sa informacijom da su "crveni đavoli" poslali konkretnu ponudu predsedniku Lacija Klaudiju Lotitu. Englezi veruju da je vrednost Srbina na tržištu 80,1 miliona evra, dok Lotito smatra da za njegovu slobodu mora zaraditi 90 milione evra.

foto: AP

Razlika nije nepremostiva, posebno što je Lotito prestao da spekuliše sa cifrom od 100 miliona osećajući i sam da je došlo vreme za rastanak sa svojim najboljim igračem i da bi dalje zatezanje oko obeštećenja samo napravilo štetu klubu i karijeri reprezentativca Srbije.

A isti osećaj kao da imaju i navijači Mančester junajteda. Očekivali su Sergeja gotovo svako leto otkako se pročulo da belgijski Genk ima u svojim redovima veoma talentovanog srpskog fudbalera. Na društvenim mrežama juče su goreli od nestrpljenja da stigne vest o uspešno završenom poslu, a pojedinci su već bili postavili fotomontažu i poruke dobrodošlice petom Srbinu na Old Trafordu.

Na drugoj strani, ni mediji nisu gubili vreme. Oni su predstavili devojku budućeg pojačanja, prelepu Nataliju Ilić, naglasivši da ima oko 20.000 pratilaca na Instagramu i da je prošle nedelje delila preko profila svoje fotografije sa Exit festivala u Novom Sadu.

Možda niste znali... I brat Vanja bio u Mančesteru

Rođeni brat Sergeja Milinkovića, Vanja, kao 17-godišnjak potpisao je 2. aprila 2014. godine ugovor sa Mančester junajtedom od čega je Vojvodina zaradila 1.75 miliona evra. Narednih 18 meseci Vanja je branio mrežu matičnog kluba kao pozajmljeni igrač Junajteda, da bi se u zimu 2016. godine okončao njegov ugovor zbog odluke britanskih vlasti da mu ne izda radnu dozvolu. Danas je mlađi Milinković-Savić igrač Torina na pozajmici u belgijskom Standardu.

Svi Srbi u Mančester junajtedu

Ime i prezime: Bojan Đorđić Pozicija: Krilo Boravak na Old Trafordu: 1999-2005 Mečevi: 1

Ime i prezime: Nemanja Vidić Pozicija: Štoper Boravak na Old Trafordu: 2006-2014 Mečevi/golovi: 211/15 Trofeji: 5 titula, 3 kupa, 1 Liga šampiona, 1 FIFA Svetsko klupsko prvenstvo

Ime i prezime: Zoran Tošić Pozicija: Krilo Boravak na Old Trafordu: 2009-2010 Mečevi/golovi: 2/0

Ime i prezime: Nemanja Matić Pozicija: Zadnji vezni Boravak na Old Trafordu: 2017 - Mečevi/golovi: 64/2

Ime i prezime: Vanja Milinković-Savić Pozicija: Golman Boravak na Old Trafordu: 2014 - 2016 Mečevi: 0

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track