ŽELIM DRAGOM SINIŠI BRZO OZDAVLJENJE: Tomislava Karadžića vest o bolesti velikog prijatelja zatekla na godišnjem odmoru (FOTO)
Foto: Starsport©

Reakcija

ŽELIM DRAGOM SINIŠI BRZO OZDAVLJENJE: Tomislava Karadžića vest o bolesti velikog prijatelja zatekla na godišnjem odmoru (FOTO)

Fudbal -

Trener Bolonje Siniša Mihajlović odlučio je da prekine profesionalnu karijeru kako bi se suočio sa ozbiljnom bolešću, a podršku u borbi sa opakom bolešću pružio mu je i nekadašnji predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Srbin je nedavno uradio detaljne medicinske testove i doktori su ga upozorili da lečenje treba da nastavi sa agresivnim tretmanom.

Bivši predsednik FSS Tomislav Karadžić, koji je svojevremeno odigrao ključnu ulogu u postavljenju Mihajlovića za selektora "orlova", nada se boljim vestima iz Italije.

- Nalazim se na godišnjem odmoru i jutros čujem neproverenu i neprijatnu vest! U nadi da ću uskoro čuti bolje vesti, želim dragom Siniši brzo ozdravljenje - poručio je Tole Karadžić.

foto: Starsport©

Mihajlović je u januaru drugi put u karijeri preuzeo Bolonju umesto Filipa Inzagija i odličnim rezultatima obezbedio opstanak u Seriji A bez problema, iako je ekipa prethodno bila u teškoj situaciji. Pred start nove sezone dobio je finansijski jači ugovor, do 2022. godine, uz garancije kluba u ulaganja u tim, što se i dogodilo.

foto: Pritnscreen

kurir.rs / D. Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track