PESMA I ZAGRLJAJI ZA SINIŠU: Navijači Bolonje oduševili Mihajlovića (VIDEO)
Foto: Printscreen

nema predaje

PESMA I ZAGRLJAJI ZA SINIŠU: Navijači Bolonje oduševili Mihajlovića (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović šokirao je svet objavom da boluje od leukemije i da će u period pred nama morati da se posveti borbi za ozdravljenje.

Mihajlović je imao dugu i veoma potresnu konferenciju za medije tiokom koje je otvoreno pričao o svemu, zračeći optimizmom. Siniša je između ostalog govorio o tome, da je na pregledima koje redovno obavlja, jer mu je otac umro od raka, sve bilo u redu i da u februaru nije imao nikakve simptome bolesti.

Legendarni fudbaler je zatim podvukao značaj preventivnih pregleda, jer je kako je rekao lakše ući u borbu i pobediti bolest ako si spreman i na vreme se sa njom suočiš.

Nakon što je na konferenciji za medije objavio potresnu informaciju da da boluje od leukemije, Mihajlović je napustio prostoriju gde je okupio novinare i izašao napolje, a tamo ga je sačekao veliki broj navijača koji mu je pružio iskrenu podršku.

Već prilikom njegovog izlaska videlo koliko im je stalo da se jedan od njihovih omiljenih trenera u istoriji bolonjskog kluba vrati još jači iz velike bitka koja ga čeka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track