Najnovije vesti

JOŠ MI DUGUJE VEČERU, ALI NE BAŠ DA ODEMO NA PICU...  Siniša kumovao debiju Totija za Romu! SADA SE PRINC RIMA OBRATIO MIHI PORUKOM KOJA SLAMA SRCA (VIDEO)
Foto: Profimedia

PODRŠKA NEKEDAŠNJEM RIVALU U SAIGRAČU

JOŠ MI DUGUJE VEČERU, ALI NE BAŠ DA ODEMO NA PICU... Siniša kumovao debiju Totija za Romu! SADA SE PRINC RIMA OBRATIO MIHI PORUKOM KOJA SLAMA SRCA (VIDEO)

Fudbal

Hrabro, u svom stilu, Siniša Mihajlović (50) izašao je u subotu pred novinare u Bolonji i obavestio svet da boluje od leukemije, a veliki broj ljudi pružilo mu je podršku u teškom trenutku, među kojima se izdvaja "princ Rima" i njegov nekadašnji rival Frančesko Toti. 

Mnogo je onih koji su se oglasili povodom Mihine konferencije i podržali srpskog stručnjaka, aktuelnog i budućeg trenera Bolonje. 

Stari Mihin rival, ali kratko i saigrač u Romi, Frančesko Toti takođe je napisao dirljivu poruku:

"Boriću se i radovaću ću se sa tobom. Jer će to biti pobeda. Napred Siniša".  

Pre tri godine Siniša Mihajlović otkrio je novinarima da je upravo on 'kumovao' debiju legendarnog italianskog fudbalera za "vučicu".

"Kao da je juče bilo kad je debitovao, on mi još duguje večeru, ali ne baš da odemo na picu, jer sam tada ubedio Vujadina Boškova da mu pruži šansu", rekao je Miha 2016. godine. 

Bilo je to 28. marta 1993. godine kada je 16-godišnjeg Totija na meču sa Brešom u igru uveo tadašnji trener Vujadin Boškov.

kurir.rs / kurir sport 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...