MA KAKAV MOLDE! U Čukaričkom misle samo na Napredak: U Superligi kao u Evropi
Foto: FK Čukarički

ODLIČAN POČETAK SEZONE

MA KAKAV MOLDE! U Čukaričkom misle samo na Napredak: U Superligi kao u Evropi

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog će pokušati na početku Superlige protiv Napretka da nastave sa dobrom igrom koju su prikazali u Evropi, izjavio je danas član stručnog štaba Dušan Đorđević.

"Svi smo svesni u klubu da su sve oči uprte u nas posle ova dva meča u Evropi i očekujemo da nastavimo sa ofanzivnim fudbalom, uz činjenicu da imamo mnogo mladih igrača u timu. Nadamo se uspehu protiv Napretka, uz svako uvažavanje protivnika", rekao je Đorđević na konferenciji za novinare.

Čukarički će posle dve ubedljive pobede nad jermenskim Banantsom na početku kvalifikacija za Ligu Evropa igrati sa Napretkom u prvom kolu srpskog prvenstva.

Đorđević je istakao da ekipa ne sme da misli na Molde, sledećeg rivala u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"Ne smemo da mislimo na Molde, samo o Napretku, jer je to izuzetno bitna utakmica za nas na početku prvenstva", naveo je pomoćni trener ekipe sa Banovog brda.

Dodao je da je prerano da Samjuel Ovusu bude u timu posle učestvovanja sa reprezentacijom Gane na Kupu afričkih nacija, ali da ga očekuje u četvrtak protiv Moldea.

Kapiten tima Marko Docić kazao je da ekipa želi da nastavi gde je stala u Evropi.

"Počinje ono za šta smo se spremali mesec i po dana. Za prvo kolo Super lige imamo ne baš laganog protivnika. Napredak je dobra ekipa, sa novim stručnim štabom, sa dosta iskusnih igrača. Nastavićemo tamo gde smo stali, pokušaćemo da i u ovoj utakmici budemo ofanzivni i probaćemo da ispunimo sve zahteve koje je trener stavio pred nas", kazao je Docić.

Utakmica će se igrati u subotu od 20.00 na Banovom brdu.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track