CRNO-BELIMA TEŠKO U LIGI EVROPE: Ako prođe Velšane Partizan će na Malatiju ili Olimpiju, Čuki još gore

kuglice odlučuju

CRNO-BELIMA TEŠKO U LIGI EVROPE: Ako prođe Velšane Partizan će na Malatiju ili Olimpiju, Čuki još gore

Fudbal -

Fudbaleri Partizana igraće ukoliko eliminišu velški Konahs Ki Nomads u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv pobednika meča Malatija (Turska) - Olimpija (Slovenija), dok će ako bude bolji od norveškog Moldea Čukarički odmeriti sange sa pobednikom dvomeča Aris (Grčka - AEL Limasol (Kipar)

Prvi mečevi trećeg kola kvalifikacije Lige Evrope su 8. avgusta, dok se revašni na programu nedelju dana kasnije.

Malatjasport je prošle sezona bila peta u turskoj Superligi, sa po 13 pobeda i poraza u 34 kola, a najbolji strelac tima bio je srpski reprezentativac Danijel Aleksić sa 10 golova. Aleksić je u međuvremenu napustio klub i preselio se u Saudijsku Arabiju.

Olimpija je vicešampion Slovenije, a u prvom kolu kvalifikacija je jedva eliminisala letonsku Rigu. Nakon poraza kod kuće 3:2, slavila je u revanšu 2:0, a dalje je prošla golom u 93. minutu meča.

Potencijalni rivali Čukaričkog su petoplasirani tim iz Grčke prošle sezone te četvrta ekipa sa Kipra.

Prethodno, Partizan mora da prođe velški Konahs Ki Nomads kojima gostuje u četvrtak u prvom meču, dok Čukarički čeka dvomeč sa norveškim Moldeom.

Pre žreba

Potencijalni rivali Partizana su pobednici dvomeča: Fehervar (Videoton) - Vaduc, Haugesund - Šturm, Malatija - Olimpija, Čikura - Aberdin i Ventspils - Gzira.

Potencijalni rivali Čukaričkog su pobednici sledećih dvomečeva: Lehija Gdanjsk - Brendbi, Mlada Boleslav - Ordabasi, Aris - AEL Limasol, Lokomotiva Plovdiv - Spartak Trnava, te švajcarski Tun.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track