Najnovije vesti

KEŽMAN SA TREĆOM ŽENOM ČEKA PETO DETE! Bivši reprezentativac pravi fudbalski tim! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Svaka čast

KEŽMAN SA TREĆOM ŽENOM ČEKA PETO DETE! Bivši reprezentativac pravi fudbalski tim! (FOTO)

Fudbal

Mateja Kežman uskoro će po peti put postati tata. On sa suprugom Tarom Šumonjom očekuje prinovu koja bi na svet trebalo da dođe u septembru.

Bivši fudbaler i njegova partnerka zajedno su četiri godine, a 2018. venčali su se na Adi Bojani, na intimnoj ceremoniji. Ovo leto provode u Crnoj Gori, gde uživaju u iščekivanju prinove, o njima se malo toga može čuti u javnosti. Od izvora bliskog Kežmanu saznajemo da se on veoma raduje prinovi jer mu je oduvek bila želja da ima mnogo dece.

foto: Printskrin/Instagram

- Mateja je presrećan. Mi se šalimo s njim da, ako nastavi ovim tempom, uskoro će imati dece koliko je potrebno za jedan fudbalski tim. Oduvek je govorio da bi voleo da ima veliku porodicu, i to mu se ostvarilo. Tara je nestrpljiva da postane majka, njoj će ovo biti prvo dete. Ako sve bude u redu, trebalo bi da prinova stigne u septembru - kaže naš izvor blizak sportisti.

Kežman je srećne vesti prvo saopštio svojoj deci, koja su jako srećna što će dobiti još jednog brata ili sestru.

foto: Saša Pavlić

- Lazar, Aleksandra i Jakov, Kežmanova deca iz prvog braka sa Emilijom, već su veliki i njima nije trebalo da objašnjava ništa. Naravno da su bili jako srećni i uzbuđeni kada su čuli lepe stvari. Najmlađi sin iz vanbračne zajednice sa Marijom, Filimon, još je mali, ali će i njemu biti drago - dodao je naš sagovornik.

foto: Printskrin/Instagram

Bivši fudbaler se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti jer je rešio da više ne priča o svom privatnom životu, pa zbog toga nismo uspeli da dobijemo njegov komentar. Poslednji put kada je govorio o porodici, istakao je da je posebno ponosan na svoju decu.

Petoro dece iz tri braka

Mateja iz braka sa Emilijom Kežman ima troje dece: Lazara, Jakova i Aleksandru, a njih dvoje rastali su se 2011, a potom i zvanično razveli nekoliko godina kasnije.

foto: Aleksandar Jovanović, Nebojša Mandić

Sad su na sudu jer ga je Emilija tužila za neplaćanje alimentacija. Bivši fudbaler je potom uplovio u emotivnu vezu sa Marijom Perković, sa kojom je u vanbračnoj zajednici dobio sina Filimona, a vezu su prekinuli 2014.

foto: Damir Dervišagić

Prema nekim informacijama, do raskida je došlo jer je Mateja upoznao Taru i ubrzo doneo odluku da napusti Mariju.

Ivan Ercegovčević/ foto: Instagram printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...