ZBOG SELFIJA SA RONALDOM ZAVRŠIO U ZATVORU: Mladi Kazahstanac ušao na teren pričao i pio vodu sa Portugalcem, a zatim nagrabusio! Imao i pomagača (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

ispunio san

ZBOG SELFIJA SA RONALDOM ZAVRŠIO U ZATVORU: Mladi Kazahstanac ušao na teren pričao i pio vodu sa Portugalcem, a zatim nagrabusio! Imao i pomagača (VIDEO)

Fudbal -

Mladi Kazahstanac Akmadi Jaržanov ušao je na teren kako bi na meču Juventusa i Totenhema, koji se igrao u Singapuru, napravio selfi sa Kristijanom Ronaldom, a zbog strogih zakona te zemlje dečaka je taj gest u kom mu je pomogao i trener Juventusa Sari koštalo zatvora.

Slavnom fudbaleru, čini se, ni malo ni je smetao "nezvani gost" sa kojim je napravio nekoliko fotografija, pozdravio se, popričao, i pustio ga da sedne sa njim i ostalim fudbalerima, ali jeste policiji i redarima na prijateljskom meču.

Kako prenose mediji u Britaniji, dečak iz Kazahstana moraće da plati visoku kaznu zbog upada na stadion tri minuta pre kraja susreta.

- Video sam dečaka kako trči po terenu. Shvatio sam da želli fotografiju sa Ronaldom. Uplašio sam se da će ga obezbeđenje odvesti pa sam mu mahnuo i odveo do Kristijana. Kada sam ga video, nisam to shvatio kao uznemiravanje - rekao je trener Juventusa Maurisio Sari.

Sa druge strane, dečak je dao izjavu u kojoj ističe da je Portugalac njegov heroj.

- Rekao sam Kristijanu da sam njegov navijač i da dolazim iz Kazahstana. On mi je rekao da je posetio moju zemlju. Poželeo mi je sreću i ponudio me vodom - iskreno je odgovorio Jaržanov.

Posle meča Akmadi je sa ocem završio u policiji, jer su zakoni u Singapuru za ovakav prekršaj izuzetno strogi. Konzul iz Kazahstana je ekspresno reagovao i otišao u policijsku stanicu. Samo zahvaljujući njemu i pravovremenoj reakciji mladi navijač je prošao bez mnogo težih posledica.

Madridski rivali Real i Atletiko sastaće se večeras (01.30) u Nju Džersiju, a nama će biti posebno zanimljivo da vidimo Luku Jovića na jednoj i Ivana Šaponjića na drugoj strani. Kvota na Real je 2,10, na Atletiko 3,25, a GG3+ nosi kvotu 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Atletiko.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track