KRALJEVSKI KLUB POTRESAJU PROBLEMI: Jović se kaje zbog odlaska u Madrid! Žoze Murinjo se vraća?!
Foto: AP/Efrem Lukatsky, Profimedia

Turbulencije

KRALJEVSKI KLUB POTRESAJU PROBLEMI: Jović se kaje zbog odlaska u Madrid! Žoze Murinjo se vraća?!

Fudbal -

Nije dobro - Dok španski mediji spekulišu o povratku slavnog Portugalca na klupu Reala, Luka ne može da se pomiri s činjenicom da je odigrao tri

malerozna meča za novi klub

Raspad sistema u najvećem klubu na svetu!

Situacija u Real Madridu zabrinjavajuća je do te mere da bi naš Luka Jović vrlo lako mogao da se pokaje zbog dolaska u redove takvog kluba.

Maler za malerom, tenzije, loša forma... ovih dana nikome nije lako u Realu. Ponajmanje navajliji Joviću.

Najpre je dobio izuzetno loše kritike u prvom meču protiv Bajerna, zatim je protiv Arsenala izašao nakon samo 15 minuta, a u poslednjem susretu, u kom je Atletiko demolirao gradskog rivala sa 7:3, Luka se povredio posle 30 minuta igre. Ali tu njegovim nevoljama nije kraj...

foto: Profimedia

Pored svega što se Luki dešava na terenu, on se susreće i sa lošom situacijom i žestokim turbulencijama u samom jezgru kluba.

Nakon poraza od Atletika u Realu su se dodatno uzburkale vode. Španski mediji tvrde da trenera Zinedina Zidana nikada nisu videli toliko besnog kao nakon ovog meča. Iskusni stručnjak bio je toliko iznerviran da je odbio posle utakmice da ode u svlačionicu na razgovor sa igračima, već je odmah po poslednjem sudijskom zvižduku produžio do medija centra na kratak razgovor sa novinarima, posle čega je napustio stadion.

Šta se tačno dešavalo iza četiri zida i kako je tekao razgovor među rukovodstvom Madriđana, ne znamo, ali su se juče rano ujutru u dobro upućenim španskim medijima pojavili navodi da su Zidanu odbrojani dani i da će biti otpušten pre zvaničnog starta sezone.

foto: Profimedia

Kao novi šef stručnog štaba spominje se niko drugi do Žoze Murinjo, a ako se nešto dobro može izvući iz cele priče, onda je to da bi Jović uskoro mogao da počne da trenira pod palicom jednog od najvećih stručnjaka sveta.

Marka tvrdi LUKU ČEKA PAUZA ZBOG POVREDE

Nakon što se povredio na meču protiv Atletiko Madrida u Njujorku, Luka Jović vratio se u špansku prestonicu hramljući. Na snimcima tamošnjih medija vidi se da srpski reprezentativac otežano hoda, a prema prvim informacijama poznate Marke, stradao mu je levi skočni zglob. Još uvek nije poznato kolika pauza čeka Luku, ali je sada sigurno da neće moći da pomogne ekipi na Audi kupu, koji će se igrati sledeće nedelje u Minhenu. Podsetimo, Jović je doživeo povredu u sudaru sa golmanom Atletika Janom Oblakom u 25. minutu madridskog derbija igranog u Njujorku.

Svi Lukini pehovi

Real - Bajern • Odigrao 45 minuta i dobio potpuno neutemeljene kritike španskih medija

Real - Arsenal • Zbog crvenog kartona saigrača, trener ga izveo u 15. minutu

Real - Atletiko • Zbog povrede morao da izađe u 30. minutu

Kurir.rs/ Anja Vukašinović Foto: Profimedia AP/Efrem Lukatsky

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track