NISAM IŠAO U ŠKOLU DA NE PRAVIM GUŽVU: Vladimir Stojković se SPRDA na svoj račun!
Foto: Starsport

Kakav car

NISAM IŠAO U ŠKOLU DA NE PRAVIM GUŽVU: Vladimir Stojković se SPRDA na svoj račun!

Fudbal -

Hit - Golman Partizana otkrio da se sa svojim sadašnjim trenerom Nemanjom Jovšićem poznaje još iz đačke klupe, a zajednički drugari odmah su ga zezali zbog „redovnih“ dolazaka na nastavu

Ne vredi... Vladimir Stojković, i kada hoće da sa ljudima podeli lepu, toplu priču - opet na kraju sve izađe na sprdnju! Čuvar mreže Partizana na svom Instagram profilu objavio je fotografiju s golmanskim trenerom crno-belih Nemanjom Jovšićem. Njih dvojica poznaju se od detinjstva, a Stojković je sa slikama „nekad i sad“ želeo da se podseti njihovih školskih dana.

- Nekada ljuti rivali, sedeli zajedno u školskoj klupi, zajedno branili u pionirskoj i kadetskoj reprezentaciji, sada samo ja branim, a on me trenira - napisao je popularni Stojke uz sliku, a vrlo brzo su se pojavili i komentari njegovih nekadašnjih školskih drugara.

Slika iz prošlog  veka... Vladimir i  Nemanja
Slika iz prošlog veka... Vladimir i Nemanjafoto: Instagram

- U kojoj klupi, pet puta sam te u školi video - napisao je jedan od njih, a golman je odgovorio:

- Pa tih pet puta.

Nije dugo trebalo, a još jedan Stojkovićev drugar se nadovezao.

- Ma kojih pet puta, bio jednom do one pekare, čekao iza mene - stoji u komentaru na koji je prozvani Stojke u svom prepoznatljivom tomu odgovorio:

- Pa brate, bilo nas puno u razredu, pa da ne smetam - našalio se.

Daleko da je od pohvalnog što je legenda crno-belih zaobilazila školu u širokom luku, ali ako ništa - barem ume da prihvati šalu na svoj račun.

Dva puta 18 STOJKE NAPUNIO 36 GODINA

Vladimir Stojković juče je napunio 36 godina, mnogi su mu čestitali na društvenim mrežama, a evo kako on doživljava to što je „po drugi put punoletan“.

- 18 godina star, 18 godina iskustva - total 36 - napisao je Stojke na Instagramu.

Kurir.rs/A. V. Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track