otvoreno o svemu

FUDBALERI ZVEZDE JEDNOGLASNI PRED REVANŠ U FINSKOJ: Imamo dobar rezultat iz prve utakmice i očekujemo prolaz dalje! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Radovan Pankov, pred odlazak na revanš protiv Helsinkija, kažu da su uvereni u prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Specijalni izveštač Kurira iz Helsinkija: Aleksandar Radonić

Ivanić ističe da poznaje uslove u Finskoj i teren tamošnjeg prvaka, gde je prošle godine sa BATE-om slavio 2:1.

"Najbitniji nam je prolazak, imamo sjajan rezultat (2:0) iz prve utakmice. Očekujemo da potvrdimo plasman dalje. Naravno, uz dobru igru", rekao je Ivanić novinarima pre puta na aerodromu "Nikola Tesla".

Crnogorski reprezentativac veruje da vremenski uslovi neće biti problem.

"Teren nije u najboljem stanju. Sećam se sa BATE-om kad sam bio, osim ako ga nisu menjali, može malo da se igra. Prošle godine sam pobedio s BATE-om... Tu su normalni uslovi i cilj nam je da prođemo", rekao je Ivanić.

Njehov saigrač iz odbrane Radovan Pankov optimista je pred drugi meč, nakon trijumfa od 2:0 u Beogradu.

"Drugo poluvreme neće biti nimalo lako, videli smo to poslednjih pola sata u Beogradu. Verovatno će nas napasti od starta, ali mi imamo svoj cilj. Gledaćemo da rutinski rešimo posao", poručuje hitri štoper.

Pankov naglašava da ne bi pristao na poraz u Helsinkiju, uz prolaz.

"Sigurno da ne bih potpisao poraz. Nadam se da neće biti nervoze kod nas, čak iako ne krene onako kako želimo. Idemo kao da je 0:0 i na pobedu. Naš gol svakako rešava svako pitanje", zaključio je Pankov.

Utakmica između Helsinkija i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati po srednjoevropskom vremenu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track