PUBLIKA JE NAŠA SNAGA Jevtović: Upoznati smo sa prednostima i manama danskog šampiona (FOTO)
Foto: Starsport©

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

PUBLIKA JE NAŠA SNAGA Jevtović: Upoznati smo sa prednostima i manama danskog šampiona (FOTO)

Fudbal -

Ekipu Crvene zvezde očekuje možda i najbitniji dvomeč u sezoni sa danskim šampionom Kopenhagenom, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prolaskom u plej-of, crveno-beli igrali bi grupnu fazu evropskih takmičenja treći put zaredom. Vezista crveno-belih Milan Jevtović fokusiran je na utakmicu u utorak i veruje da je tim spremniji nego u duelu sa Fincima.

- Imali smo nekoliko dana posle utakmice sa Helsinkijem da se dodatno pripremimo za Dance. Unapredili smo dobre elemente u igri, a poradili smo i na sitnicama na kojima smo grešili. Siguran sam da ćemo protiv Kopenhagena, na našem stadionu, biti koncentrisaniji nego na meču u Finskoj. Znamo da ništa nije gotovo dok sudija ne odsvira kraj. Naporno treniramo svakog dana i verujem da možemo da se plasiramo u plej-of za Ligu šampiona - objasnio je Jevtović.

foto: FK Crvena zvezda

Danska liga nije toliko praćena u Srbiji, ali po rečima Zvezdinog veziste izuzetno je kvalitetna.

- Naš stručni štab radi odličan posao po pitanju analize protivnika. Upoznati smo sa svim prednostima, ali i manama danskog šampiona. Znamo odakle nam preti najveća opasnost po gol. Naravno, na treninzima se uvek dobro pripremimo, umemo da se prilagodimo svakom protivniku, po potrebi menjamo i formaciju tako da nema sumnje da ćemo se prikazati u odličnom svetlu.

Podrška sa tribina naravno neće izostati, puna Marakana sačekaće i Kopenhagen, ocenjuje Jevtović.

- Nijednoj ekipi nije lako da izađe pred naše navijače za koje ne sumnjam da će i ovog puta popuniti tribine do poslednjeg mesta. Protiv Helsinkija je bilo više od 36.000 ljudi, tako da verujem da će zvezdaši doći da podrže svoj voljeni klub i ovog puta. Oni su naš dvanaesti igrač i siguran sam da Danci nisu navikli na tako vatrenu atmosferu. Želim i ovog puta da pozovem naše navijače da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška najviše znači - zaključio je Jevtović

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track