BIO JE OMILJEN U DRUŠTVU I OZBILJAN FUDBALER KOJI JE GODINAMA IGRAO ZA PKB: Ovo su detalji iz života mladića koji je poginuo u Nemačkoj KOJE JE MALO KO ZNAO!
Foto: Printscreen

TUGA

BIO JE OMILJEN U DRUŠTVU I OZBILJAN FUDBALER KOJI JE GODINAMA IGRAO ZA PKB: Ovo su detalji iz života mladića koji je poginuo u Nemačkoj KOJE JE MALO KO ZNAO!

Fudbal -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj poginuli su Anđela Mančić (19), njen dečko Miloš Stanojković (20) i ujak (41).

Nemački lekare se bore za život teško povređenog dečaka (14), brata nastradale Anđele, koji zasad reaguje samo na glas majke.

Kako saznajemo, Miloš je u Nemačku otišao 31. jula da iznenadi Anđelu, jer su se prvobitno dogovorili da ode 7. avgusta.

foto: Printscreen

Pre svih, povodom ove tragedije na Fejsbuku oglasila se Miloševa tetka koja je emotivnom porukom celu Srbiju ostavila u šoku.

"Mili moj da li se pitaš kako će tetka bez tebe anđele moj!!! Uvek sam te ja čuvala, a sad ides da te anđeli čuvaju. Počivaj u miru tetkina srećo", napisala je Marijana Stanojković Nedeljković uz njihovu zajedničku fotografiju.

Mnogobrojni prijatelji i rodbina su ispod fotografije izjavili saučešće neutešnoj tetki.

Ona je kasnije objavila zajedničku fotografiju Anđele i Miloša i napisala: "Jaooo anđeli moji!!!!"

Nakon tekte, oglasio se i Jovan Počuča, prvi Milošev trener u FK PKB gde je Miloš napravio prve fudbalske korake.

Prema rečima njegovog trenera Jovana Počuče, prošao je sve kategorije i s ponosom nosio zeleni dres.

- Jovan je igrao na mestu štopera i u klubu je prošao sve selekcije i sad kad je dogurao do prvog tima, dogodila se ova strašna tragedija u koju još niko ne može da poveruje - priča Počuča za Telegraf.

foto: Printscreen

Miloš je bio veoma omiljen u društvu, niko od njegovih drugara ne može da veruje šta se dogodilo i svi su u velikom šoku.

Miloš je posle završene Osnovne škole "Olga Petrov" u Padinskoj Skeli, upisao i završio srednju medicinsku školu "Beograd". Honorarno je radio u fabrici sladoleda i smrznute hrane "Frikom", gde ga kolege pamte kao vedrog momka, punog duha i spremnog na šalu, zaključio je Počuča.

foto: Printscreen

Podsetimo, nemački mediji su preneli da se nesreća dogodila u nedelju u Rotenburgu u nemačkoj oblasti Bavarija kada je vozač "forda", u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil marke "golf", i odbacio ga na "pežo".

Nemački lekare se bore za život teško povređenog dečaka (14), brata nastradale Anđele, dok je njen otac zadobio lakše povrede i pod sedativima je.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track