TREĆE KOLO KVALIFIKACIJA LE: Srpski BATE igra u Sarajevu
Pravac Koševo... Nemanja Milić, Foto: EPA/Tatyana Zenkovich

Napeto

TREĆE KOLO KVALIFIKACIJA LE: Srpski BATE igra u Sarajevu

Fudbal -

Beloruski BATE Borisov, predvođen Srbima Nemanjom Milićem, Aleksandrom Filipovićem, Slobodanom Simovićem i Bojanom Dubajićem, gostuje ekipi Sarajeva (19.45) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prvak Belorusije je favorit u ovom dvomeču, ali Sarajevo, za koje igraju takođe Srbi Darko Lazić, Miloš Stanojević (povređen), Nebojša Gavrić, Gedeon Guzina i Slobodan Milanović, nada se prolazu.

Bugarski CSKA iz Sofije, predvođen našim trenerom Ljupkom Petrovićem, dočekuje ukrajinsku Zoriju, za koju igra Nemanja Ivanović. Makabi Tel Aviv, koji vodi srpski trener Vlada Ivić, igra kod kuće protiv Suduve, a Legija Aleksandra Vukovića protiv Atromitosa.

Ajntraht Mijata Gaćinovića, Filipa Kostića i Dejana Joveljića ne bi trebalo da ima problema u okršaju sa Vaducom iz Lihtenštajna, kao ni Torino Saše Lukića protiv beloruskog Šahtjora iz Soligorska.

Vruć teren u Turskoj čeka Partizan u revanšu, pa je bitno da pobedi Malatiju večeras od 21.00 u Humskoj. Kvota na keca je 1,95, a kvota da će crno-beli slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Malatija.

Kurir.rs/A. R. Foto: EPA/Tatyana Zenkovich

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track