DELIJE BESNE NA DANCE: Navijači Zvezde ne mogu da kupe karte za revanš u Kopenhagenu! NEVEROVATNA bruka domaćina! (FOTO)
Foto: Starsport

NESTVARNO

DELIJE BESNE NA DANCE: Navijači Zvezde ne mogu da kupe karte za revanš u Kopenhagenu! NEVEROVATNA bruka domaćina! (FOTO)

Fudbal -

Fudbalere Zvezde naredne nedelje očekuje revanš meč 3. kola kvalifikacija za Lligu šampiona protiv tima Kopenhagena.

Prvi meč u Beogradu okončan je nerešenim rezultatom (1:1), pa će odluka o plasmanu u narednu rundu pasti naredne nedelje u Kopenhagenu.

Poznato je da ''Delije'' pružaju podršku svom klubu, gde god da igra, a kada su veće utakmice u pitanju, bar 10 000 njih su uz svoju Crvenu zvezdu. Ovog puta to neće biti slučaj.

Naime, Kopenhagen je na svom oficijalnom sajtu zabranio prodaju karata navijačima koji nisu registrovani na njihovom sajtu. Članovi ovog sajta su samo verni navijači ovog danskog kluba koji već godinama kupuju na ovaj način karte za utakmice Kopenhagena. Dakle, može da se zaključi samo da je slobodna prodaja karata dozvoljena navijačima Kopenhagena, dok ''Delijama'' ostaje onih 5 posto karata koji po propisu UEFA pripadaju gostujućim navijačima, što je u ovom slučaju oko 1700 karata, s obzirom da je kapacitet stadiona oko 35 000 mesta.

Da je nemoguća normalna kupovina karata preko zvaničnog sajta, dokaz je i način kupovine za predstojeću utakmicu Kopenhagenu u prvenstvu sa ekipom Lingbija. Za ovaj meč omogućena je sasvim redovna i normalna prodaja karata kao za svaki duel ovo danskog velikana.

foto: Printscreen

Jasno je da Danci ne žele ''Delije'' na svom stadionu, a način na koji to rade je sasvim nesvakidašnji.

Povodom ovog problema, na redakciju Kurira stigao je veliki broj mejlova od čitaoca našeg lista koji mole za pomoć. Jasno je da navijača Zvezde ima u okolnim zemljama (Švedska, Norveška, Finska) koji bi sve dali da dobiju priliku da gledaju svoju Zvezdu.

Zbog njih, mislimo da bi moglo da se nađe neko kompromisno rešenje, jer bi bila velika šteta da ljudi koji žive daleko od Beogra ne iskoriste priliku da vide svoju Zvezdu na ovako velikoj utakmici za ovaj klub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track