MILOJEVIĆ POSLE POBEDE NAD LUČANCIMA: Još tražimo ritam, drago mi je zbog debitanata
Foto: Starsport©

MORA DA RAZIGRAVA IGRAČE

MILOJEVIĆ POSLE POBEDE NAD LUČANCIMA: Još tražimo ritam, drago mi je zbog debitanata

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle večerašnje pobede protiv Mladosti da je zadovoljan igrom, a posebno zbog toga što je u ekipi bilo nekoliko debitanata.

"Čestitao bih momcima na pobedi, mislim da je zaslužena. Protiv Mladosti uvek morate dobro da otvorite meč, da biste mogli da igrate... Uspeli smo u tome i mislim da smo kontrolisali. Imali smo dosta novih lica na terenu... Jednostavno, moram da razigravam igrače, da im dajem šansu", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda je večeras u četvrtom kolu Super lige pobedila Mladost sa 2:0, a u crveno-belom dresu debitovali su trojica igrača.

"Drago mi je što je publika mogla da vidi Njegoša Petrovića, Tomanea i Krstovića. U principu sam zadovoljan, a da li može bolje, može, ali još uvek tražimo pravi ritam", rekao je on.

Trener Mladosti Goran Stanić ocenio je da je njegova ekipa "brzopleto igrala i da je Zvezda relativno lako dobila meč".

"To je naša realnost, moramo da radimo i da igramo da bismo bili konkurentniji i pravili rezultate iz prethodne godine. Ipak, treba znati da smo dosta promenili tim i novi igrači treba da se priviknu na sistem, vidim da to žele i da se trude, ali moramo bolje da radimo. Nemam velike zamerke, ali u globalu moamo biti agresivniji", rekao je Stanić.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track