NAVIJAČI REALA KRITIKUJU BELGIJANCA: Eden Azar je klovn, nije vredan dresa
Foto: EPA, Printscreen

KAD PRE

NAVIJAČI REALA KRITIKUJU BELGIJANCA: Eden Azar je klovn, nije vredan dresa

Fudbal -

Pristalicama „kraljevskog kluba“ smeta što je Belgijanac izabrao dres sa brojem 7, onaj koji je svojevremeno nosio Kristijano Ronaldo

Verovatno najveći transfer u ovom prelaznom roku, prelazak Edena Azara iz Česlija u Real, i dalje je glavna tema u fudbalskim krugovima širom sveta.

Madriđani uopšte nisu briljirali tokom pripremnog perioda, pa iako se čini da je Azar zaista pojačanje, navijači su već našli razlog da ga kritikuju, pa čak i vređaju.

Naime, pristalicama „kraljevskog kluba“ smeta što je Belgijanac izabrao dres sa brojem 7, onaj koji je svojevremeno nosio Kristijano Ronaldo.

- Azar bi trebalo da vrati dres s brojem sedam ako je svestan šta je za njega dobro - komentar je jednog od navijača, dok je drugi bio daleko žešći:

- Niko nije vredan dresa Reala sa brojem sedam posle Ronalda. Trebalo bi stvarno da prestanu da ga daju klovnovima poput Marijana i Azara, to je nepoštovanje Reala!

Na Belgijancu je sada da dokaže da je vredan „sedmice“ i da što pre golovima i asistencijama kupi nepoverljive fanove Reala.

Kurir / G. F.

Foto: Printscreen, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track