NI ZA ŽIVU GLAVU SE NE VRAĆAM U LONDON! Žena Kolašinca pobegla iz grada zbog pretnji bande! Bosanac i Nemac pod 24-časovnom zaštitom policije, propustili meč sa Njukaslom!
Foto: AP, Printskrin/ Twiter

jezivo

NI ZA ŽIVU GLAVU SE NE VRAĆAM U LONDON! Žena Kolašinca pobegla iz grada zbog pretnji bande! Bosanac i Nemac pod 24-časovnom zaštitom policije, propustili meč sa Njukaslom!

Fudbal -

Stvari za duo Arsenala Ozil-Kolašinac sve su gore.

Posle snimka incidenta na kome smo videli kako nepoznati banditi napadaju zvezde Arsenala, ova priča dobila je svoj nastavak.

Navodno, Ozil i Kolašinac iz bezbednosnih razloga nisu putovali sa ekipom na gostovanje Njukaslu, a kako nezvanično saznajemo, dobili su i 24-časovnu policijsku zaštitu.

Posle napada na fudbalere Arsenala i nakon što je Kolašinac uspeo da se goloruk odbrani, a Ozil utekne u obližnji turski restoran, igrači su primili pretnje.

"Uzećemo ti sve, a ne samo sat", navodno je nekim kanalima poručeno Kolašincu, čija je žena napustila ostrvo i otišla u Nemačku, uz reči da se ni za živu glavu ne vraća u London.

Posle drame i čuvenog snimka dva bandita su uhapšena u okolini kuće Kolašinca, u blizini Hampsted Hita. Međutim, sada se umešala još jedan banda, iz Istočne Evrope koja takođe želi plen.

"Kolašinac ima mnogo prijatelja u Severnom Londonu, igrači su popularni, a napad u sred dana je bio takav da su mnogi preneraženi, shvataju da su razbojnici spremni na sve. Situacija je ozbiljna, policija ne može da garantuje zaštitu, ako Kolašinac i Ozil ne putuju, pa su ostali u Londonu i to pod 24-časovnom zaštitom policajaca, '' rekao je portparol ''Topdžija''

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track