PARTIZAN VEČERAS (19.00) U TURSKOJ TRAŽI PROLAZ U PLEJ-OF KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE: Nema više LAKO ĆEMO (FOTO)
Foto: @starsport

Samo hrabro

PARTIZAN VEČERAS (19.00) U TURSKOJ TRAŽI PROLAZ U PLEJ-OF KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE: Nema više LAKO ĆEMO (FOTO)

Fudbal -

Pamet u glavu Trener crno-belih upozorava da svako opuštanje protiv Malatije može skupo da košta i da niko ne sme da razmišlja da je posao završen u Beogradu

Sve zavisi od nas, poručuju igrači Partizana pred večerašnji revanš revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije.

Beogradskih 3:1 daje veliku nadu četi Save Miloševića da može da se izbori za plej-of i završni obračun za grupnu fazu. Igrao je Partizan pre sedam dana kao u transu, bila je to najbolja partija crno-belih u poslednjih nekoliko godina.

- Očekujemo izuzetno tešku utakmicu protiv ozbiljne ekipe. Neće uopšte biti lako, ali smo pokazali da možemo s njima i mnogo toga će zavisiti od nas - poručio je Milošević.

foto: Printscreen

Siguran je da će Malatija večeras biti potpuno drugačiji rival, da će napadati kao osice ne bi li nadoknadili dva gola minusa.

- Pokazali su u Ljubljani protiv Olimpije da, kada hoće i kada jure rezultat, mogu mnogo ofanzivnije da igraju. Ne verujem da će da idu grlom u jagode, ali sigurno će biti ofanzivniji nego prošle nedelje.

Tošić i drugovi nikako ne treba da razmišljaju o tome da je u Beogradu završen veći deo posla.

- Taman posla. Svesni su igrači, svi su svesni da Malatija može mnogo više i da je tih 3:1 bilo samo zahvaljujući našoj odličnoj igri. Ako pomislimo za trenutak da će biti lako, imaćemo veliki problem. Pokušavam da se fokusiram na svoj posao i da to prenesem na igrače. Mislim da su svesni, kroz priču koju smo imali u prethodnih nekoliko dana, a posebno posle lošeg izdanja u Kruševcu, da bilo koje opuštanje može skupo da nas košta - zaključio je trener crno-belih.

Partizan večeras (19.00) brani beogradskih 3:1 na vrućem (u svakom smislu) terenu u Anadoliji. Kvota na Turke je 2,35, na iks 3,35, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Malatija - Partizan.

Nemanja Miletić dodaje da se neće ispuniti plan turskog tima da napuni mrežu Partizana.

- Rekli su da će nam dati četiri komada. E, pa videćemo se na terenu. Sigurno je da moramo da budemo koncentrisani na oba kraja terena jer će oni žestoko napadati. Ipak su u zaostatku - smatra Nemanja Miletić.

Prolaz Zvezde dobar za Srbiju

I MI SMO SPREMNI ZA PENALE!

Savo Milošević se dotakao i sjajnog rezultata Crvene zvezde i famoznih penala.

- Zvezda bi i ranije završila meč da je imala sreće i dala gol. Penali su rulet... Dobro je za srpski fudbal što je Zvezda prošla - rekao je Milošević, a na pitanje da li su njegovi igrači vežbali penale, odgovara:

- Nismo, ali ovi moji vole da šutiraju penale i slobodnjake više nego što je potrebno, moram da ih teram s terena posle svakog treninga. Ako dođe do toga, nismo nepripremljeni.

foto: @starsport

Munja iz Japana

OD ASANA OČEKUJEMO MNOGO

Takuma Asano će opet biti u centru pažnje, a moguće je da večeras dobije veću minutažu.

- Što se tiče njega, očekujemo mnogo, ako stavimo na stranu fizičku pripremu. Ima brzinske sposobnosti koje su nezgodne za bilo koju ekipu u Evropi.

foto: @starsport

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track