POČINJU LA LIGA I BUNDESLIGA: Naš Luka vodi Real do titule
Foto: AP / Gregorio Borgia

USIJANJE

POČINJU LA LIGA I BUNDESLIGA: Naš Luka vodi Real do titule

Fudbal -

Aj­n­tra­ht će i da­lje ima­ti tre­t­man sr­p­skog klu­ba zbog nje­go­vog tri­ja: Kos­tić-Ga­ći­no­vić-Jo­ve­ljić

Na­j­bo­lji klu­bo­vi Špa­ni­je i Ne­ma­č­ke pa­le mo­to­re. Po­či­nju tr­ke u Pri­me­ri i Bu­n­de­sli­gi, u ko­joj će Real, Ba­r­sa i Atle­ti­ko, na jed­noj stra­ni, i Ba­je­rn i Do­r­t­mu­nd, na dru­goj stra­ni, vo­di­ti bi­t­ke za ša­m­pio­n­ske na­slo­ve.

Iz pe­r­spe­k­ti­ve sr­p­skog na­vi­ja­ča po­sma­tra­na Pri­me­ra, oče­ku­je nas za­ni­mlji­vo ta­k­mi­če­nje. Za ra­zli­ku od pret­hod­ne se­zo­ne, ka­da je li­gu za­vr­ši­lo pet na­ših fu­d­ba­le­ra (Jo­va­no­vić/Ue­ska, Ma­k­si­mo­vić/He­ta­fe, Bra­ša­nac/Ala­ves, Dmi­tro­vić/Ej­bar, Ra­do­ja/Se­l­ta), ko­lo­ni­ja se sa­da sko­ro du­pli­ra­la. Do­šli su Lu­ka Jo­vić i Ivan Ša­po­njić u ma­dri­d­ske ve­li­ka­ne, Ne­ma­nja Gu­de­lj se iz Spo­r­ti­n­ga pre­se­lio u Se­vi­lju, dok su Ma­jo­r­ku, po­vrat­ni­ka u eli­tu, po­ja­ča­li Ale­k­san­dar Sed­lar i Igor Zla­ta­no­vić.

Aj­n­tra­ht će i da­lje ima­ti tre­t­man sr­p­skog klu­ba zbog nje­go­vog tri­ja: Kos­tić-Ga­ći­no­vić-Jo­ve­ljić.

Do­la­zak Jo­ve­lji­ća iz Cr­ve­ne zve­zde ume­sto Jo­vi­ća i po­vra­tak Ne­ve­na Su­bo­ti­ća iz fra­n­cu­skog fu­d­ba­la je­di­na su dva na­ša tran­s­fe­ra u ne­ma­č­ku li­gu.

Ekipa kurir / D. P. / Foto:AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track