Najnovije vesti

CRVENA ZVEZDA: Ratni vojni invalidi besplatno na istočnu tribinu
Foto: FK Crvena zvezda

Ugovor o saradnji

CRVENA ZVEZDA: Ratni vojni invalidi besplatno na istočnu tribinu

Fudbal

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovor o saradnji sa Udruženjem ratnih vojnih invalida Srbije o saradnji na osnovu kojeg će članovi tog udruženja imati slobodan ulaz na istočnu tribinu stadiona "Rajko Mitić".

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u emotivnom izlaganju, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i nastavka humanih akcija.

"Potpis ugovora proizilazi iz činjenice da Zvezda posvećuje veliku pažnju ljudima koji su bili i ostali na braniku otadžbine u situacijama kada se branila sloboda", rekao je Mijailović novinarima na stadionu "Rajko Mitić", koji je bio na ivici suza.

On je dodao da klub želi na ovaj način da im omogući da gledaju Zvezdu i uživo navijaju.

Željko Vasiljević, predsednik Udruženja ratnih vojnih invalidima Srbije, zahvalio se Crvenoj zvezdi što je, kako je istakao, prepoznala interes kreiranja novih puteva i ponašanja u društvu.

"Crvena zvezda je pokazala da je najveća i preuzela na sebe veliku ulogu, da kreira nove odnose u društvu. Odnos države i društva ranije bio je na niskom nivou, a da ovakve stvari pokreću da ide na bolje. Najveći broj ljudi navija za Zvezdu i hvala joj što smo dobili posebna mesta na istoku", zaključio je on.

Ratni vojni invalidi već od utakmice protiv Čukaričkog 24. avgusta moći će da prisustvuju utakmicama na stadionu Crvene zvezde.

Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...