SITI UZVRAĆA UDARAC TOTENHEMU: Čerupanje pevaca u znak osvete za Ligu šampiona!
Foto: EPA

Vrh

SITI UZVRAĆA UDARAC TOTENHEMU: Čerupanje pevaca u znak osvete za Ligu šampiona!

Fudbal -

Meč na Etihadu pokazaće da li tim iz Londona ima potencijal da se uključi u šampionsku trku

Dobro su „građani“ upamtili šokantnu eliminaciju od Totenhema pre samo nekoliko meseci u četvrtfinalu Lige šampiona! To još boli navijače kluba iz Mančestera koji su jedva dočekali današnji dan jer veruju da će se bar malo revanširati „pevcima“.

Meč na Etihadu pokazaće da li tim iz Londona ima potencijal da se uključi u šampionsku trku.

Siti i Liverpul su, po mnogima, jedini kandidati za tron, ali iz prikrajka vrebaju Totenhem, Junajted, pa možda i Čelsi i Arsenal.

U prvom kolu ekipa Pepa Gvardiole demonstrirala je silu nad Vest Hemom i pobedila na gostovanju sa čak 5:0. Totenhem se mučio sa Aston Vilom, pa je do tri boda došao posle preokreta - 3:1 (0:1).

Dosta pažnje u ovom kolu Premijer ligi privlači i meč Sautempton - Liverpul. Po tradiciji, crveni jako teško dolaze do bodova na ovom gostovanju. Iza tima Jirgena Klopa je novi osvojeni trofej (Superkup Evrope) u izuzetno zahtevnom meču protiv Čelsija, koji je trajao 120 minuta.

Zbog toga je moguće da u današnjem meču Nemac na teren pošalje kombinovani tim.

Tuga u Nemačkoj

PREMINUO MLADI FUDBALER

Janik Nonvajler (24), fudbaler Kelerbaha 1931, preminuo je u utorak u bolnici u Hamburgu, mestu pokraj Kajzerslauterna. Član nemačkog niželigaša požalio se na glavobolje i još uvek nije poznato koji je uzrok njegove iznenadne smrti.

Siti je silovito krenuo u novu sezonu, a danas (18.30) mu u goste stiže veliki dužnik Totenhem, koji ga je prošle sezone izbacio iz LŠ. Kvota na keca je 1,35, a na dvojku čak 8,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem.

Kurir.rs/M. B./Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track