SINIŠA MIHAJLOVIĆ ISPRIČAO TAJNU KOJU JE DUGO KRIO OD OČIJU JAVNOSTI Legenda jugoslovenskog fudbala otvorio dušu: Imam samo jednu želju koja se NIKADA NEĆE OSTVARITI! Ne želim da me deca gledaju bolesnog i bez kose!
Foto: AP

POTRESNA ISPOVEST

SINIŠA MIHAJLOVIĆ ISPRIČAO TAJNU KOJU JE DUGO KRIO OD OČIJU JAVNOSTI Legenda jugoslovenskog fudbala otvorio dušu: Imam samo jednu želju koja se NIKADA NEĆE OSTVARITI! Ne želim da me deca gledaju bolesnog i bez kose!

Fudbal -

Legenda srpskog fudbala i trener italijanske Bolonje Siniša Mihajlović bori se sa opakom bolešću zbog koje je već više od 40 dana u bličkom krevetu na hemoterapijama.

Mihajlović se za vikend prvi put pojavio u javnosti kada je vodio svoju ekipu na meču sa Veronom u okviru prvog kola italijanske serije A. Njegova pojava izazvala je pravi bum u evropskoj i svetskoj javnosti.

Siniša Mihajlović iza sebe je ostavio neizbrisiv trag u svetu fudbala i tek će, ali njegova životna priča nije bajka. On je u detinjstvu imao teške trenutke o kojima je pričao tokom karijere.

foto: Beta/Ap/Filippo Venezia

- Kao dete sam voleo banane, ali nismo imali novca. Majka mi je kupila jednu i morao sam da je poelim sa bratom. Danas idem u restorane i biram najbolja jela, ali ništa ne može da nadmaši ukus te banane. Bogatstvo koje ću ostaviti svojoj deci nije materijalno, u pitanju su vrednosti i učenja - ispričao je on jednom prilikom o odrastanju u velikom siromašvu.

Svoj spokoj, kako voli sam da kaže, našao je pored svoje sadašnje supruge Arijane sa kojom uživa u dugogodišnjem braku. Međutim, njih dvoje su imali i teških trenutaka. Imaju šestoro dece, a sedmo je bilo na putu.

- Pre nešto više od godinu dana Arijana i ja smo čekali jioš jedno dete. Nažalost, trudnoća je bila prekinuta. Imati bebu sa 50 godina, na neki način, lili kao da je prvi put. Moja žena pati zbog toga, vidim to. Noću, pre spavanja, ta misao se uvek pojavi.

foto: Starsport©

Siniša je otkrio i jednu želju koji ima i koja mu se ne može ostvariti.

- Voleo bih da mogu još jednom da zagrlim pokojnog oca, koji je u mom odsustvu , u 69. godini, preminuo od raka pluća. S druge strane majka me i dalje gleda istim pogledom kao kad sam bio mali. Ona ne govori italijanski, moja deca malo znaju srpski, ali svaki put kada nas poseti u Rimu, vidim poglede među njima i shvatam da su reči nepotrebne za ljubav- izjavio je on.

foto: Instagram

Takođe, Siniša je emotivnom porukom kratko prokomentarisao i trenutni odnos sa svojom decom.

''Izgubio sam kosu i mnogo kilograma zbog hemoterapija i ne želim da me deca gledaju ovako u ovom izdanju. Zamolio sa porodicu da me ne posećuje dok sam u ovom stanju,'' zaključio je Mihajlović.

Kurir sport / Story

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track