HASAN SALIHAMIDŽIĆ POSLE ŽREBA U MONTE KARLU:  U Beogradu i Pireju nećemo igrati samo protiv motivisanih protivnika, već i protiv strastvenih navijača!
Foto: AP

iskrneno

HASAN SALIHAMIDŽIĆ POSLE ŽREBA U MONTE KARLU: U Beogradu i Pireju nećemo igrati samo protiv motivisanih protivnika, već i protiv strastvenih navijača!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u Grupi B Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena, Totenhema i Olimpijakosa, odlučeno je danas žrebom u Monte Karlu.

Šampion Srbije će drugu godinu zaredom igrati u najjačem evropskom takmičenju, pošto je prethodno u kvalifikacijama izbacio Suduvu, Helsinki, Kopenhagen, a u plej-ofu Jang bojs.

Hasan Salihamdžić, sportski direkt Bajerna iz Minhena, oglasio se posle žreba u Monte Karlu i rekao da je cilj ekipe da se plasira kao prvoplasirana u nokaut fazu Lige šampiona.

"Definitivno smo zadovoljni grupom. Naša očekivanja su da se plasiramo kao prvoplasirana ekipa u nokaut fazu, ali nećemo potceniti nijednu ekipu. U Beogradu i Pireju nećemo igrati samo protiv motivisanih protivnika, već i protiv strastvenih navijača", rekao je Salihamdžić posle za UEFA.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track