ITALIJA OVO NE PAMTI: Napoli stigao od 0:3 do 3:3, ali Juventus dobio veliki derbi autogolom Kulibalija u 92. minutu (VIDEO)
Foto: AP

SERIJA A

ITALIJA OVO NE PAMTI: Napoli stigao od 0:3 do 3:3, ali Juventus dobio veliki derbi autogolom Kulibalija u 92. minutu (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa pobedili su večeras Napoli sa 4:3 (2:0) u derbiju drugog kola italijanske Serije A.

Juventus je 25 minuta pre kraja meča imao tri gola prednosti, ali je ekipa Karla Anćelotija ipak uspela da dođe do izjednačenja, međutim, slavlje gostiju pokvario je Kalid Kulibali u drugom minutu sudijske nadoknade vremena kada je postigao autogol.

Šampion Italije poveo je golom Danila u 16. minutu, koji je samo nekoliko sekundi pre toga ušao u igru, da bi na 2:0 povisio Gonsalo Iguain u 19.

Kristijano Ronaldo je u 62. minutu povisio vođstvo Juventusa, ali od tog trenutka "stara dama" kao da nije postojala na terenu.

Napoli je prvo smanjio zaostatak preko Konstatinosa Manolasa u 66. minutu, da bi dva minuta kasnije Irving Losano doveo svoj tim do 2:3.

Izjednačujući pogodak za vicešampiona italije postigao je Đovani di Lorenco u 81. minutu.

U završnici susreta Juventus je ipak pritiskao, a na kraju se to isplatilo u 92. minutu, kada je Kulibali posle centaršuta Paula Dibale loše zahvatio loptu i prosledio je u svoju mrežu.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track