U PARTIZANU SVESNI PROBLEMA: Savo, leči igrače od sebičnosti
Foto: @starsport

jasno

U PARTIZANU SVESNI PROBLEMA: Savo, leči igrače od sebičnosti

Fudbal -

Želja za samoisticanjem kod pojedinaca počela da nervira i saigrače i navijače

U Partizanu su detektovali „zaslužnog“ za dva remija - 1:1 protiv Moldea i TSC. Zove se „sebičnost“ i o toj pojavi zasad je prvi nešto javno rekao Nemanja Miletić nakon nedeljne partije s novim članom Superlige.

- Ako je neki igrač u boljoj poziciji, ne može ovaj drugi da mu ne da loptu. U redu je da se desi jednom, ali da se desi pet puta - to je nedopustivo. Imamo sada dve nedelje da to rešimo - rekao je Miletić.

Na terenu je to ovako izgledalo - Ožegović protiv Moldea trči sa dvojicom saigrača u kontru i sam je rešava neuspešnim driblingom. U Humskoj je njegov virus prešao na Japanca Asana, pa će trener Savo Milošević morati dosta toga da koriguje tokom ove pauze zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za EP.

Ohrabruje povratak Umara Sadika, čiji je gol u mreži TSC bio pravo napadačko remek-delo. Nigerijac se psihološki podigao posle dve lošije partije u duelima s Moldeom i čuvene epizode „telefoniranja“, koja je završena javnim izvinjenjem klubu i navijačima.

Može još da „legne“

ZARAĐENO VEĆ 4.745.740 EVRA

Crno-beli su na sajtu prikazali zaradu od UEFA na račun plasmana u Ligu Evrope, kao i mogućnosti da je tokom takmičenja povećaju.

- Zarađeno je samo na ime premija UEFA već 4.745.740 evra, a ovaj iznos se može uvećati od prihoda iz marketinškog pula, prihoda od TV prava za tri utakmice i prodatih ulaznica - piše na sajtu Partizana. Crno-beli podsećaju da svaki remi vredi 190.000, a pobeda 570.000 evra, a da prolazak dalje u šesnaestinu finala donosi milion ili milion i po, u zavisnosti da li grupnu fazu završavaju kao prvi ili drugi na tabeli.

Kurir / D. P.

Foto: @starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track