VENGER VIDI SEBE NA MUNDIJALU: Francuski trener se nada selektorskom poslu u Kataru 2022
Foto: Fonet

Želi novi izazov

VENGER VIDI SEBE NA MUNDIJALU: Francuski trener se nada selektorskom poslu u Kataru 2022

Fudbal -

Bivši trener fudbalera Arsenala Arsen Venger nije odbacio mogućnost da predvodi neku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru, preneli su danas britanski mediji.

Venger je 2018, posle 22 godine, otišao iz Arsenala, nakon što je osvojio tri titule u Premijer ligi i sedam trofeja u FA kupu.

Upitan da li vidi sebe na Svetskom prvenstvu u Kataru kao gledaoca ili selektora, Venger je za beIn Sports rekao: "Mogao bih da vidim sebe kako radim za tim".

"Imao bih dovoljno vremena i distancu u odnosu na poslednji posao da steknem perspektivu i ne bih imao ništa protiv. Oduvek sam želeo da radim na Svetskom prvenstvu, pošto mislim da je to posao za trenera, da bude tamo gde najbolji svetski fudbaleri igraju fudbal", naveo je Venger.

"Nadam se da ćete me za tri godine videti u Kataru", dodao je francuski trener.

On je rekao da je odbio nekoliko dobrih ponuda, pošto još nije spreman da se vrati fudbalu, ali je dodao: "Videćete me ponovo, a kada, ne znam tačno".

"Još ne mogu da živim sa činjenicom da nikada više neću biti na trenerskoj klupi. Želeo bih još jednom da iskusim intezitet takmičenja", rekao je Venger.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track