RONALDO TREĆI PUT GOST NAŠE ZEMLJE: Evo zašto Kristijano ne voli Srbiju iako je u Beogradu odigrao prvu evropsku utakmicu u karijeri (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

OSETIO TRAVU MARAKANE

RONALDO TREĆI PUT GOST NAŠE ZEMLJE: Evo zašto Kristijano ne voli Srbiju iako je u Beogradu odigrao prvu evropsku utakmicu u karijeri (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je treći put u Beogradu!

Najbolji portugalski fudbaler je već dva puta bio gost srpske prestonice, ali se nijednom nije radovao pobedi, niti je postigao gol.

Ronaldo je danas, sa ostalim reprezentativcima Portugala, a pod komandom selektora Fernanda Santoša trenirao na "Marakani", gde će u subotu uveče igrati protiv "orlova".

1 / 25 Foto: Nemanja Nikolić

Osetio je travu Zvezdinog stadiona, gde je već nastupao 2007, kada su Srbija i Portugal remizirali 1:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prethodno, Kristijano je u glavnom gradu Srbije bio gost 2002, kada je, noseći dres Sportinga, igrao protiv Partizana u Humskoj. To mu je bila prva utakmica u karijeri u evro kupovima!

Ni tada nije zatresao mrežu, a Sporting je ispao posle produžetzaka od crno-belih.

Bio je to revanš prvog kola Kupa UEFA. Partizan je u Lisabonu slavio 3:1, Sporting u Beogradu uzvratio istom merom, ali je posle dodatnih poal sata bilo 3:3, pa su se crno-beli radovali.

Inače, taj meč je igran pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, jer je Partizan bio kažnjen.

Sada će Ronaldo treći put igrati u Beogradu. Nadamo se da će epilog biti isti, da se neće radovati ni golu niti pobedi.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Nemanja Nikolić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track