JUNAK 161. VEČITOG DERBIJA SEJDUBA SUMA: Razumem one koji nisu verovali u mene! VIDEO
Foto: Starsport©

Strelac prvog gola

JUNAK 161. VEČITOG DERBIJA SEJDUBA SUMA: Razumem one koji nisu verovali u mene! VIDEO

Fudbal -

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je danas da mu je čast što je protiv Crvene zvezde opravdao poverenje onih koji su verovali u njega, bili strpljivi i podržavali ga.

"Od prvog trenutka kada sam došao u Partizan znao sam šta za navijače i igrače znači 'večiti' derbi. To je prvo što pomislite i na šta vas asocira klub kao što je Partizan kada neko govori o njemu. Uvek ga uporedjuju sa najjačim u svetu i meni je čast da sam još jednom opravdao poverenje svih koji su verovali u mene, bili strpljivi i podržavali me. Ovo je za mene izuzetno važan gol jer je reč o derbiju i ima posebnu težinu, ali svaki koji moj klub odvede dalje, posebno kada je teško se tada piše zlatnim slovima", rekao je Suma dan posle utakmice.

Partizan je u nedelju u devetom kolu srpskog prvenstva na svom stadionu pobedio Crvenu zvezdu sa 2:0, a Suma je kao rezervista dao prvi gol za svoju ekipu.

Suma je dugo bio osporavan, a istakao je da može još bolje.

"Razumem one koji nisu verovali u mene. I sam sam svestan da na početku nisam pružao najbolje partije i da je bilo razumno njihovo 'razočarenje' u tom momentu. Znao sam ko sam, šta mogu i jednostavno je sve bilo pitanje vremena. I sada znam da mogu još bolje", kazao je Suma.

Fudbaler iz Gvineje je naveo da su mu poverenje i ličan odnos sa trenerom veoma važni i dodao da Savo Milošević veruje u njega, da mnogo razgovaraju, kao i da ima dobru komunikaciju sa svima, što se prenelo na teren.

Obećao je da se Partizan neće predati i da je želja titula šampiona Srbije.

"Ispred nas je duga sezona. Mislim da ćemo formu još podizati bez obzira što igramo na tri fronta. Mogu u ime svih da obećam da se nećemo predavati, da ćemo se boriti i raditi najbolje što možemo. Ljudski je i pasti, pogrešiti, ovo je sve život i fudbal, nismo roboti. Titula je naša želja", rekao je Suma.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track