VLADAN MILOJEVIĆ OD PONEDELJKA IMA KOMPLETAN TIM NA RASPOLAGANJU: Očekujem da Van la Para debituje koliko sutra!
Foto: Starsport©

IZJAVA

VLADAN MILOJEVIĆ OD PONEDELJKA IMA KOMPLETAN TIM NA RASPOLAGANJU: Očekujem da Van la Para debituje koliko sutra!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Indjije i istakao da će već od ponedeljka imati sve igrače na raspolaganju.

"Očekujem zanimljivu utakmicu u subotu. Indjija je kvalitetan tim koji teži lepom fudbalu, ali znaju da igraju i na rezultat. Zasluženo su ušli u ; Super ligu i mislim da je trebalo da osvoje više bodova u uvodnim kolima", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Zvezde sutra od 18.00 dočekuju Indjiju u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

"Baziraju se na kolektivu, taktički su odlični i pohvalio bih kolegu Blagojevića koji radi sjajan posao... Imaju odredjene mehanizme u igri kojih se drže i vrlo su disciplinovani. Siguran sam da će navijaći doći u velikom broju da nas podrže i da se 'pripreme' za evropske utakmice", rekao je Milojević.

Trener Zvezde je naveo da ga raduje to što je na jučerašnjem treningu ima sve igrače na raspolaganju.

"Oni koji su imali problema s povredama se vraćaju u trenažni proces i već od ponedeljka ću moći da računam na sve raspoložive snage. Gobeljić ima problema s povredom, ali verujem da će naš medicinski tim da reaguje na pravi način i sanira povredu. Borjan i Degenek su došli nakon napornog puta, ali raduje me to što su uvek spremni da treniraju i to govori o njihovom profesionalizmu", dodao je on.

Po rečima Milojevića, igrači koji nisu imali obaveze u nacionalnim timovima su se odmorili i svi su spremni za sve izazove do sledeće reprezentativne pauze.

"Imamo dosta obaveza u narednom periodu, očekuju nas teški dueli i raspored u kom ćemo praktično na svaka tri dana igrati utakmice", rekao je Milojević.

Crvena zvezda je u završnici prelaznog roka angažovala Radživa van la Paru.

"Radživ dolazi iz trenažnog procesa, takmičio se i spreman je za utakmice. Očekujem da sutra debituje i da se polako implementira u našu igru. Drago mi je što smo ga doveli, bio je jedna od naših želja za poziciju krila. Dolaskom njega i Garsije dobili smo sasvim novu dimenziju u igri, imaćemo hitrinu u završnici i upravo je to ono što smo tražili. Kvalitetan je igrač i samo od njega zavisi koliko će pokazati", rekao je Milojević.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track