MANČESTER JUNAJTED U KANALU: Vest Hem lako sa Crvenim đavolima, Vulvsi do boda protiv Kristal palasa u poslednjim trenucima
Foto: AP

PREMIJER LIGA

MANČESTER JUNAJTED U KANALU: Vest Hem lako sa Crvenim đavolima, Vulvsi do boda protiv Kristal palasa u poslednjim trenucima

Fudbal -

Fudbaleri Vest Hema pobedili su danas na svom terenu Mančester junajted sa 2:0, dok su Kristal Palas i Vulverhempton igrali nerešeno 1:1 u utakmicama šestog kola engleske Premijer lige.

Mančester junajted još jednom je ove sezone razočarao svoje navijače, iako je protiv Vest Hema bio blagi favorit.

Domaćin je poveo pogotkom Andreja Jarmolenka u 44. minutu na asistenciju Felipea Andersona, da bi trijumf overio Aron Kresvel u 84.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić nastupao je do 71. minuta za Junajted.

Vest Hem je ovom pobedom došao do četvrtog mesta na tabeli Premijer lige sa 11 bodova, dok je Mančester junajted osmi sa osam.

Kristal Palas je pred svojim navijačima bio nadomak pobede nad Vulverhemptonom, ali su gosti u poslednjim sekundama došli do izjednačenja iako su imali igrača manje na terenu.

Palas je poveo autoglom Leandera Dendonkera posle samo nekoliko sekundi igre u drugom poluvremenu, a od 73. minuta su imali i igrača više na terenu, pošto je Roman Sais dobio drugi žuti karton.

Posle toga domaćin je imao nekoliko prilika da reši pitanje pobednika, ali je realizacija izostala.

U poslednjim sekundama meča posle centaršuta Adame Traorea s desne strane u šesnaestercu se odlično snašao Diogo Žota i tako doneo svom timu veliki bod na gostovanju.

Kristal Palas je 12. sa osam bodova, dok je Vulverhempton 19. sa četiri.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja