KOME SMETA MALA INĐIJA? Superligaš iz Srema digao glas posle šest penala dosuđenih protiv njega
Foto: Starsport©

DOZLOGRDILO IM

KOME SMETA MALA INĐIJA? Superligaš iz Srema digao glas posle šest penala dosuđenih protiv njega

Fudbal -

Inđija je digla glas! Taj superligaš izdao je saopštenje jer je protiv njega dosuđeno šest penala u dosadašnjih devet kola prvenstva.

Očigledno da je kap u punoj čaši žuči kod Inđijaca predstavljao jedanaesterac iz kog je Radnički u Inđiji došao do pobede 1:0 minulog vikenda.

Prethodno, nedelju dana ranije, Zvezda je na "Marakani" napravila preokret protiv Inđije golovima sa bele tačke u finišu (2:1), a i sami crveno-beli su priznali da je prvi od dva penala nepravedno dosuđen.

"Kome smeta 'mala' Inđija u Superligi i zbog čega neko iz samo sebi znanim razlozima želi da uništi jednu zdravu sportsku atmosferu?", pitaju se Sremci i dodaju:

"Zbog čega je FK Inđija kao klub koji igra najlepši fudbal u Srbiji kažnjen sa šest dosuđenih jedanaesteraca protiv naše ekipe, pitamo zašto smo "najgrublji" klub u Superligi po broju pokazanih žutih kartona, ako javnost dobro zna način i stil igre FK Inđija. Zašto i kome smetamo, i zašto se protiv našeg kluba vodi neviđena hajka?

Sa druge strane, našim fudbalerima je 'zabranjeno' da ulaze u duele jer svaku kontakt igru igru sudije okarakterišu kao prekršaj naših igrača. A o suđenju u Inđiji najbolje svedoči reakcija inđijske mirne publike koja je sudijsku trojku sa poslednje utakmice ispratila neviđenim zvižducima i povicima", stoji u saopštenju Inđije.

Inđija posle devet kola zauzima 14. mesto na tabeli Superlige sa sedam bodova.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track