CELA BOSNA JE NA NOGAMA: Ovo je prva slika Emira Spahića posle teške saobraćajke! OVO su svi čekali sa nestrpljenjem  (FOTO)
Foto: Profimedia

SJAJNE VESTI

CELA BOSNA JE NA NOGAMA: Ovo je prva slika Emira Spahića posle teške saobraćajke! OVO su svi čekali sa nestrpljenjem (FOTO)

Fudbal -

Nekadašnji kapiten reprezentacije BIH Emir Spahić bio je na lečenju nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo pre skoro mesec dana kod Gacka.

U toj nesreći Spahić je dobio ozbiljne povrede grudnog koša, bubrega i karlice.

Spahić je u Sarajevu bio podvrgnut operativnom zahvatu, a njegovo zdravstveno stanje danas je, srećom, vrlo dobro pa mu je dozvoljeno da lečenje nastavi u rodnom Dubrovniku.

Pravo na posetu Spahiću imali su samo određeni, a među njima bio je i Ismar Hadžibajrić, sa kojim je Spahić u veoma dobrim odnosima još od kada je igrao za reprezentaciju BIH u kojoj je Hadžibajrić bio fizioterapeut.

Hadžibajrić je na svom Facebook profilu objavio fotografiju sa Spahićem na kojoj se vidi da se proslavljeni BIH nogometaš dobro oporavlja. Ovo je vest koju su svi sa velikim nestrpljenjem čekali pošto je opšte poznato koliko je Spahić popularan i omiljen među narodom širom BIH.

foto: Printscreen

Zvuči čudno, ali je istinito: Barselona na pet poslednjih ligaških gostovanja nema pobedu. Da li će se taj niz zuastaviti protiv Hetafea (16.00), kluba koji u šest kola ima četiri remija? Kvota na Katalonce je 1,85, iks je 3,50, dok pobeda domaćina „plaća“ 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Barselona.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track