NATHO POSLE POBEDE U NIŠU: Prva utakmica koju smo stvarno dobro odigrali!
Foto: Starsport©

ISKRENO

NATHO POSLE POBEDE U NIŠU: Prva utakmica koju smo stvarno dobro odigrali!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Birbas Natho ocenio je da je današnja utakmica u kojoj je pobedjen Radnički prva od njegovog dolaska u kojoj su crno-beli dobro igrali.

"Moja prva utakmica ovde koju smo po mom mišljenju igrali dobro. Za nas je bilo najvažnije da smo zadržali fokus na ovoj utakmici i pobedili. Drago mi je ne samo zbog mog gola, već zbog pobede čitavog tima", rekao je Natho posle utakmice u Nišu.

Partizan je ubedljivo sa 4:1 pobedio Radnički u 10. kolu Super lige Srbije.

"Malo sam se plašio ove utakmice zbog povrede koju sam dobio na derbiju, ali sam mogao bez problema da igram 60 minuta i pomognem svom timu. Nadam se da ću za sledeću utakmicu biti 100 odsto spreman", kazao je Natho.

Dva gola Radničkom dao je Umar Sadik.

"Golovi mi mnogo znače za samopouzdanje. Ali, uvek ističem da je pored njih veoma važna pobeda tima jer šta da ja radim kao pojedinac ako tim gubi i atmosfera onda nije dobra. Ovako je sve odlično i to me još više čini srećnim", rekao je Sadik.

Nigerijski napadač je naveo da mu je velika čast što trener Savo Milošević veruje u njega i misli da će biti bolji od prethodnika Rikarda Gomeša.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track