MILORAD KOSANOVIĆ SE IZVINJAVAO IGRAČIMA POSLE MEČA SA PARTIZANOM: Ne izvinjavam se zbog rezultata i poraza, već zbog nekih drugih stvari!
Foto: Saša Pavlić

ISKRENO KAO I UVEK!

MILORAD KOSANOVIĆ SE IZVINJAVAO IGRAČIMA POSLE MEČA SA PARTIZANOM: Ne izvinjavam se zbog rezultata i poraza, već zbog nekih drugih stvari!

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je prezadovoljan prikazanim u današnjoj pobedi nad Radničkim u srpskom prvenstvu.

"Mogu da budem prezadovoljan onim što je moja ekipa prikazala u Nišu. Očekivali smo jak Radnički, ovo je tradicionalno teško gostovanje za Partizan. Mislim da smo bili veoma kvalitetni, osim na početku meča. Bili smo bolji, stvorili smo puno šansi i zaista želim da uputim sve čestitke mojim igračima",

rekao je Milošević novinarima posle utakmice u Nišu.

Partizan je pobedio Radnički sa 4:1 u 10. kolu Super lige Srbije.

Trener Radničkog Milorad Kosanović čestitao je Partizanu na pobedi i prikazanoj igri.

Takodje, naveo je da je njegova obaveza da se u lično i ime ekipe izvini navijačima Radničkog.

"Ne izvinjavam se zbog rezultata i poraza, već zbog nekih drugih stvari. Jedan tim kao što je Radnički ne sme da prima ovakve golove i da sam sebe pobedjuje, ne želeći nijednog trenutka da umanjim trijumf našeg protivnika. Radili smo stvari koje su ispod svakog nivoa, pravili smo katastrofalne greške i poraz je bio neminovan. Molim ljubitelje fudbala u Nišu da se strpe. Moramo da promenimo neke stvari, ali i da promenimo neke pojedince, pošto oni jednistavno nisu na nivou ekipe koja želi da bude u vrhu tabele", kazao je Kosanović.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track