UZ MESIJA JE SVE LAKŠE: Golman Barselone oduševljen povratkom najboljeg igrača sveta!
Foto: Profimedia

LAKNULO MU

UZ MESIJA JE SVE LAKŠE: Golman Barselone oduševljen povratkom najboljeg igrača sveta!

Fudbal -

Golman Barselone Mark Andre Ter Štegen rekao je da mu je drago što se fudbaler Lionel Mesi vratio u tim pošto je uz njega lakše pobeđivati.

Barselona je na svom terenu pobedila Inter sa 2:1. Inter je poveo već u trećem minutu golom Martinesa, a domaći tim pobedio je golovima Liusa Suaresa u 58. i 84. minutu.

- Sjajno je imati Mesija u timu. Uvek daje sve od sebe za ekipu, golovima i asistencijama.Još bolje je što je mogao da odigra svih 90 minuta. Nadamo se da više nema problema sa povredom. Uvek je lakše kada imate njega na terenu - rekao je Ter Štegen,a preneli su španski mediji.

foto: AP

Mesi je odigrao samo jednu prvenstvenu utakmicu, pošto se oporavljao od povrede lista. On je asistirao Suaresu kod pobedonosnog gola.

- Bili smo razočarani što smo primili gol, ali to se dešava kada imate kvalitetnog protivnika. Pobedili smo pošto smo i mi uspeli da pokažemo naš kvalitet.

Suares će ućutkati neke ljude posle ovih golova. Svi znamo da će se on do kraja boriti i da daje mnogo golova - zaključio je golman španskog šampiona.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track