ZVEZDA GOSTUJE TREPČI Jevtović: Drago mi je što igramo na Kosovu i Metohiji zbog navijača
Foto: Starsport©

KUP SRBIJE

ZVEZDA GOSTUJE TREPČI Jevtović: Drago mi je što igramo na Kosovu i Metohiji zbog navijača

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović kaže da se raduje gostovanju na Kosmetu ekipi Trepče, najviše zbog navijača iz tog dela Srbije.

Crvena zvezda sutra igra protiv trećeligaša u Zvečanu prvu rundu Kupa Srbije.

"Izuzetno mi je drago što ćemo imati priliku da igramo na Kosovu. Velika je radost za navijače Crvene zvezde koji tamo žive što će imati priliku da uživo gledaju utakmicu. Očekujem veliki broj naših navijača", rekao je Jevtović.

On je podsetio da njegov tim mora da u taj meč uđe maksimalno pripremljen i fokusiran, bez obzira što se nalazi u gustom rasporedu.

"Očekujem da ostvarimo pobedu i plasiramo se u osminu finala. Znamo da Zvezda uvek ima najviše ambicije. Više sam nego zadovoljan postignutim u prethodnom periodu, a pobeda protiv Trepče omogućila bi nam da u dobrom raspoloženju odemo na reprezentativnu pauzu".

Kako je naglasio, crveno-bele može da raduje što imaju veliki fond igrača i jaku konkurenciju na svakoj poziciji.

"Iako imamo veliki broj igrača koji su sada otišli na okupljanje reprezentacija, znam da će u Kosovskoj Mitrovici izaći na teren ekipa koja je potpuno spremna da donese radost našim navijačima. Na treneru je da odluči ko će igrati, a na nama je da profesionalno pristupamo i dajemo sve od sebe", zaključio je Jevtović.

Utakmica između Trepče i Crvene zvezde zakazana je za 14 sati.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track