MILOJE SE RADUJE ODLASKU NA KOSOVO: Vreme je da osvojimo Kup, dugo ga nismo osvojili!
Foto: Starsport©

KUP SRBIJE

MILOJE SE RADUJE ODLASKU NA KOSOVO: Vreme je da osvojimo Kup, dugo ga nismo osvojili!

Fudbal -

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je očekivanja pred utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije, u okviru koje se crveno-beli sastaju sa Trepčom.

Utakmica je na programu u sredu, od 14 časova, u Kosovskoj Mitrovici.

- Crvena zvezda uvek ima velika očekivanja. Za dve godine koliko sam trener nedostajao nam je uspeh u Kupu Srbije. Međutim ove godine smo rešeni da napadnemo i trofej koji nam fali poslednjih godina u vitrinama. Krećemo iz Kosovske Mitrovice, drago nam je da idemo da igramo jednu utakmicu među našim sugrađanima na Kosovu – rekao je Milojević i nastavio:

- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku za susret sa našim narodom koji znamo u kakvoj situaciji se nalazi. Mi ćemo dati sve od sebe da pružimo dobru igru u sportskoj atmosferi, siguran sam da će biti dosta publike. Sa druge strane i za njih je ogromna sreća da uživo vide igrače Crvene zvezde. To je veliki sportski događaj, a samo druženje pre i posle utakmice, kao i susret sa njima ,predstavljaće veliko zadovoljstvo za sve nas, srca će nam biti ispunjena - istakao je trener crveno-belih.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track