Najnovije vesti

GENERALNI SEKRETAR FSS JOVAN ŠURBATOVIĆ POVODOM POTESTA NAVIJAČA PARTIZANA: Trofeji se donose na terenu, a ne van njega!
Foto: FSS

hitan odgovor

GENERALNI SEKRETAR FSS JOVAN ŠURBATOVIĆ POVODOM POTESTA NAVIJAČA PARTIZANA: Trofeji se donose na terenu, a ne van njega!

Fudbal

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je da se trofeji u srpskom fudbalu osvajaju na terenu, a nikako na nekom drugom mestu.

"Razumem i shvatam da navijaci u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlucivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije.Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FSS bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda nijednom" izjavio je Šurbatović reagujući na protest grupe navijača crno-belih ispred Sportskog centra u Staroj Pazovi.

 

On je podsetio, da je u poslednje tri godine, od mogućih šest trofeja, Partizan osvojio četiri, jednom je bio prvak i tri puta pobednik Kupa.

 

"Crvena zvezda je dva puta bila šampion. I onda je očigledno da se odluke o tome ko će osvojiti titule i trofeje donose na terenu, a ne van njega'', poručio je Šurbatović.

 

 

 

Kurir sport / Tanjug 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...