Najnovije vesti

MIHAJLOVIĆ SE KONAČNO OGLASIO I POSLAO VEOMA EMOTIVNU PORUKU: Pobediću jer mi svi dajete snagu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

u njegovom stilu

MIHAJLOVIĆ SE KONAČNO OGLASIO I POSLAO VEOMA EMOTIVNU PORUKU: Pobediću jer mi svi dajete snagu! (VIDEO)

Fudbal

Srpski stručnjak i trener Bolonje Siniša Mihajlović poslao je video poruku svim veteranima koji su bili deo revijalnog meča u znak 110. rođendan FK Bolonja. 

Mihajloviću je dijagnostikovana leukemija u julu ove gode zbog čega je svoju ekipu vodio na samo tri meča ove sezone, uz saglasnost doktora. 

 

Siniša je u čast utakmice između legendi Bolonje i Real Madrida poslao video poruku i pozdrav svim igračima koji su deo iste. 

 

'' Veoma mi je žao što ne mogu da budem tu sa vama, ali izašao sam iz bolnice i želim da idem kući da provedem vreme sa svojom ženom i decom. Nadam se da me razumete, '' poručio je MIhajlović u video poruci. 

 

'' Želim da se zahvalim svima, navijačima Bolonje, klubu, svima koji ste bili uz mene. Svima koji ste bili uz mene i dali mi snagu u ovim neobičnim trenucima.''

 

'' Borim se sa ovim bolešću, i siguran sam da za sada sve ide dobro i da ću pobediti u ovoj bitci, uz vašu pomoć i pomoć moje porodice. ''

 

'' Takođe, želim da se zahvalim svima iz Real Madrida koji su došli na ovu proslavu 110 godina FK Bolonje i verujem da su svi građani Bolonje veoma ponosni na to. ''

 

'' Želim posebno da se zahvalim mojoj braći Klarensu Sedorfu i Kristijanu Karembeu, volim vas momci. Takođe, rekao sam Marku Di Vaju da ovo ne shati pogrešno i da ovo treba da se dobije, kao uvek, '' rekao je Miha kroz osmeh. 

 

 

 

Kurir sport 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...